Foto: DELFI

Katrs no šova Jaunā talantu fabrika dalībniekiem izceļas ar kaut ko īpašu, piemēram, Rihards tiek dēvēts par "latviešu Džastinu Bīberu", bet Edgars par "dziedošo ceļubūves inženieri". Savukārt 24 gadus vecais Mārtiņš Ābelītis (attēlā vidū) sabiedrības uzmanību izpelnījies, paziņojot, ka ir nevainīgs.

Sākoties talantu šovam, Mārtiņš, iepazīstinot ar sevi, nekautrējās Balstiņai atzīties, ka joprojām ir nevainīgs, un stāstīja, ka vēlas satikt savu īsto un vienīgo meiteni, ar kuru būtu gatavs pavadīt visu dzīvi.

Lai gan puisis neslēpa, ka viņam, protams, ir bail, ka, novilcinoties ar seksu līdz kāzu naktij, pastāv iespējamība, ka viņš piedzīvos vilšanos, šīs bailes tomēr viņa pārliecību nesašķobīs.

Jau toreiz Mārtiņa atklātība raisīja pretrunīgas pārdomas šova pārējo dalībnieku vidū, taču tagad puisis nācis klajā ar paziņojumu, ka viņš patiesībā nav pat skūpstījies.

Naktī pēc koncerta pilngadīgie šova dalībnieki VIP istabiņā svinēja savas veiksmes un neveiksmes. Tērzējot par dažādām tēmām, nevilšus saruna aizvijās līdz Mārtiņa nevainības apspriešanai.

Kamēr citi Jaunās talantu fabrikas puiši dižojās ar savu pieredzi un pārrunāja, kā klubos piesist kanti meitenēm, Mārtiņš atklāja, ka vēl ne reizi nav skūpstījies. Tas, savukārt, pārsteidza pārējos, un Dāvis pat pauda neizpratni, kā tas vispār iespējams.

"Es vienkārši domāju, ka tu esi palaidis tik daudz labu lietu dzīvē garām. Nē, tu neesi palaidis garām - tu neesi viņas izmantojis. Tu izmēģināsi un tad domāsi, kādā prikolā to esi darījis," savu pārsteigumu neslēpa Dāvis.

Mārtiņš paskaidroja, ka skūpstījies un mīlējies ar meiteni viņš, iespējams, nav tādēļ, ka jau no bērnības bijis visai atturīgs un nekad nav uzturējies sabiedrībā, kurā šādas lietas ir pilnīgi pašsaprotamas.

Šova vecākais dalībnieks Edgars Mārtiņu aizstāvēja, sakot, ka ideja par to, ka puisis vēlas satikt meiteni, ar kuru pavadīt kopā visu atlikušo mūžu, ir skaista, taču Dāvis nespēja nomierināties, apgalvojot, ka šī doma nav slikta, taču "bučoties jau nu točno Mārtiņš jau sen varēja paspēt".

Sarunas beigās "fabrikanti" secināja: ir likums, ir tikums - un Mārtiņam esot tikums. Edgars arī pauda pārliecību, ka pēc šova, kura laikā gūta atpazīstamība, Mārtiņam noteikti būs tik daudz iespēju, ka ne atkauties, galvenais - izvēlēties īsto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!