Foto: Vida Press
Ikviens, kuram šobrīd ir virs trīsdesmit, atceras deviņdesmito gadu ASV kulta popgrupu "Backstreet Boys". Tā bija tolaik mūzikas biznesam tipiska producentu veidota puišu blice, kas – atšķirībā no citām līdzīgām – tomēr atstājusi nozīmīgas pēdas popmūzikas vēsturē. Par "Backstreet Boys" skaistulīti un fanu mīlētāko dziedātāju kļuva grupas visjaunākais dalībnieks Niks Kārters. 28. janvārī viņš svin savu 40. dzimšanas dienu.

Slavas virsotnes "Backstreet Boys" baudīja laika posmā no deviņdesmito gadu vidus līdz 2000. gadam. Grupā Kārters sāka darboties, būdams vien 13 gadu vecs pusaudzis. "Backstreet Boys" saražoja neskaitāmus hitus, bet tad grupa pašķīda, dalībnieki izklīda.

Grupas ziedu laikos Niks Kārters starp pārējiem biedriem izcēlās ar īpaši pievilcīgo ārieni. Piemēram, Kārtera par "bļodiņu" dēvētā frizūra kļuva populāra visā pasaulē. Un meitenes zaudēja prātu Kārtera dēļ.

Pēc "Backstreet Boys" projekta loģiskajām beigām Kārters pagaisušo slavu mēģināja atjaunot ar diviem soloalbumiem, taču tie nebija diez ko veiksmīgi.

Pagājušajā desmitgadē viņš popularitāti centās uzturēt arī ar dalību TV realitātes šovos un lomām vairākās filmās, taču arī šie centieni aizgājušo laiku slavu vairs nespēja atgriezt. Visbeidzot Kārters savā profesionālajā darbībā pievērsies kino un šovu producēšanai.

Ārzemju mediji vēsta, ka pēc daudziem romāniem (tostarp attiecībām ar amerikāņu sabiedrības dāmu Parisu Hiltoni) Niks Kārters ģimenes laimi atradis laulībā ar savu ilggadējo draudzeni, fitnesa treneri un "jūtūberi" Mišelu Kitu. Abi iepazinās jau tālajā 2008. gadā, bet salaulājās 2014. gadā. Pēc diviem gadiem pasaulē nāca abu dēls. Vēl pēc diviem gadiem tabloīdi vēstīja par Kitas piedzīvotu spontāno abortu, taču pērnā gada maijā pāris apliecināja, ka ir vēl viena bērna gaidībās. Kārtera meita piedzima 2019. gada oktobrī.

View this post on Instagram

A post shared by Nick Carter (@nickcarter) on Jan 18, 2020 at 9:12am PST

Šobrīd divu bērnu tēvam visu mūžu ir lielas problēmas ar atkarības vielām un sabiedrisko disciplīnu. Jau senā intervijā slavas gados Kārters atzinās, ka alkoholu pirmo reizi pamēģināja divu gadu vecumā, bet nopietnākai dzeršanai pievērsies deviņu gadu vecumā.

"Backstreet Boys" spozmes periodā ballītes un alkohols gājušas roku rokā, taču no alkoholisma aizas viņu izglābis grupas biedrs Kevins Ričardsons. 2009. gadā Elenas Dedženeresas TV šovā dziedātājs stāstīja, ka jau ilgu laiku dzīvo skaidrā, bet pēc diviem gadiem "Dr. Fila" sarunu šovā teica, ka cīņa ar atkarībām ilgst joprojām.

Pirms četriem gadiem Kārteru arestēja pie kāda bāra Floridā, kur viņu neielaida pārāk liela reibuma dēļ. Par mūziķa sūro dzīvi un cīņu ar atkarībām dziedātājs arīdzan sarakstījis grāmatu.

Savukārt savos sociālo tīklu kontos Kārters atklāti ļauj ieskatīties savā ģimeniskajā pusē, lepojoties ar sievu un abiem bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!