Foto: Instagram.com/papermagazine/

Daudziem joprojām spilgti atmiņā palicis izdevuma "Paper" vāks, kuru 2014. gada rudenī rotāja amerikāņu televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana. Tā centrālais objekts bija viņas varenais dupsis, uz kura gozējās šampanieša glāze. Savukārt šoruden ne mazāk iespaidīgā vāka foto tapusi iemūžināta dziedātāja un repere Nikija Mināža.

"Paper" šonedēļ atklājis savu jaunāko vāka foto. Tā zvaigzne ir Nikija Mināža. Ja vēlamies būt precīzi, veselas trīs puskailas Nikijas, kuras tapušas iemūžinātas draiskās pozās.

"Starp citu, šis ir mūsu jaunais vāka foto," "Paper" norādījis savā oficiālajā "Instagram" foto blogā. Ieraksts papildināts ar tēmturi "Break The Internet" ("salauzt internetu"), un šie vārdi, kā zināms, pirms diviem gadiem rotāja nu jau leģendāro Kimas vāka foto.

Šedevrs ar Mināžu, kurā dziedātāja pozējusi trīs dažādos tēlos, imitējot arī orālo seksu, pāris stundu laikā izpelnījies milzu ievērību, un dažādi ārzemju mediji jau tagad paredz, ka viņas piedauzīgais vāka foto izraisīs tikpat lielu ažiotāžu, kā tas izdevās Kimai.

Vāka foto autore ir vācu fotogrāfe Elena fon Unverta, kura specializējusies erotiskās fotogrāfijas žanrā. Savukārt pārdošanā žurnāls nonāks 28. novembrī.

BTW, this is our new cover. #BreakTheInternet cc @NickiMinaj

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on Nov 14, 2017 at 6:01pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!