Foto: Vida Press

Krāšņā popdziedātāja un repere Nikija Mināža, kuru daba apveltījusi ar kuplām krūtīm un ļoti iespaidīgu pēcpusi, labprātīgi savus labumus nereti nodemonstrē visai pasaulei, un aizvadītās nedēļas izskaņā viņa padalījās ar attēliem, kuros lepni pozē peldkostīmā.

31 gadu vecā skaistule jau pašos savas karjeras pirmsākumos saprata, ka slavu iespējam gūt ne tikai ar muzikālajiem dotumiem, bet arī seksapīlu un ķermeņa demonstrēšanu, un aizvadītajā nedēļā, baudot brīvdienas Meksikā, kur viņa atzīmēja desmit gadu kopā būšanu ar mīļoto puisi Safarē Semjuelu (abi attēla labajā pusē), viņa kārtējo reizi atkal attaisnojusi uz sevi liktās cerības.

Seksīgā skatuves māksliniece savus sociālo tīklu sekotājus iepriecinājusi ar vairākiem foto, kuros, lūpas savilkusi "tūtiņā", pozē peldkostīmā. Šie attēli tīmeklī jau izpelnījušies milzīgu ievērību, un ne velti - tajos visā krāšņumā redzamas dziedātājas formīgās auguma aprises.

Krietni vien mazāku ievērību par krāšņās reperes krūtīm izpelnījies fakts, ka attēlos dziedātājas un viņas mīļotā vīrieša kreisās rokas zeltnešus rotā vienādi gredzeni - tas raisījis pamatu baumām, ka Safarē beidzot Mināžai izteicis bildinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!