Foto: DELFI

Nepatīkamā situācijā nonācis dziedošais policists Nikolajs Puzikovs (attēlā ar draudzeni) - puiša draudzenes bijušais draugs miermīlīgo skatuves mākslinieku apsūdz uzbrukumā un automašīnas bojāšanā.

Kā vēsta izdevums Privātā Dzīve, Puzikova draudzenes Annijas bijušais mīļotais Nikijs Valmispilts vērsies pie medija ar savu versiju par savām attiecībām ar meiteni un pavasarī piedzīvoto.

Viņa attiecības ar Anniju ilgušas desmit mēnešus, bet aptuveni pirms gada viņa "naudas, popularitātes un tamlīdzīgu lietu" dēļ aizgājusi pie Puzikova.

Puisis pārdzīvojis, bet tad samierinājies un iestājies Franču leģionā. Kad atgriezies, Annija gribējusi ar viņu atjaunot attiecības. Tiesa, pārtraukt romānu ar Puzikovu viņa neesot steigusies.

Abi satikušies un runājušies, bet 25. aprīļa tikšanās beigusies pavisam nelāgi - kad viņš aizvedis meiteni mājās, tur viņu sagaidījis Audi A6 spēkrats un trīs vīrieši, starp kuriem bijis arī Puzikovs.

"Puzikovs caur atvērto logu bez brīdinājuma ielaida mašīnas salonā asaru gāzi. Es smaku nost. Puzikovs vēl arī nolauza mašīnai spoguli," atmiņās gremdējies Nikijs.

Pats Puzikovs Privātajai Dzīvei šo stāstu komentējis lakoniski, Nikija stāstīto nodēvējot par "murgu" un atklājot - viņam ir daudz nelabvēļu, bet Valmispiltu viņš nekad neesot saticis.

Attiecībās ar Anniju viss esot kārtībā, un to apstiprinājusi arī meitene, skaidrojot, ka Nikijs gluži vienkārši vēloties atriebties, ka viņa puisi pametusi.

Nikijs gan nedomā rimties - viņš policijai uzrakstījis iesniegumu un vēlas no Puzikova piedzīt 652 eiro par sabojāto auto un kā morālu kompensāciju. Puiša intereses aizstāv advokāts Imants Muižnieks, kurš apstiprinājis - viņa rīcībā ir dokuments, kas apliecina, ka Nikijam pēc konflikta sniegta medicīniska palīdzība.

"Tas, ka Puzikovs nepazīst Valmispiltu, ir muļķības! Puzikovs ir zvanījis arī man un teicis, ka viņš ir atzinis savu vainu un Valmispiltam atvainojies. Taču abi nevarot vienoties par naudas summu. (..) Arī es kā Valmispilta advokāts redzu, ka to visu var mierīgi nokārtot, taču šobrīd Puzikovs ir sajuties varens," izdevumam Privātā Dzīve atzinis advokāts Muižnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!