Foto: Vida Press
Viens no slavenā repera Kanjes Vesta miessargiem atkal publiski izpaudies par mūziķa raksturu un kaprīzēm.

Bijušais Vesta miesassargs Stīvs Stanulis, kurš tagad ielauzies filmu industrijas biznesā, savu kādreizējo darba devēju nosaucis par visneciešamāko no visām slavenībām, ar kurām Stanulis strādājis.

Reperis Kanje Vests no Stanuļa pakalpojumiem atteicās 2016. gadā. Kopš tā laika Stanulis vairākās intervijās par Vestu izteicies neglaimojoši.

Atsaucoties uz Stanuļa pausto, "Insider" vēsta, ka reperis esot ar garastāvokļa svārstībām, diezgan neciešams, kā arī nekautrējas uz āru paust savas emocijas, ja ar kaut ko nav apmierināts.

Tā, piemēram, Vestam bijusi kategoriska prasība miessargiem, pa ielu ejot paparaci fotogrāfu ielenkumā, turēties desmit soļu attālumā no zvaigznes, taču tas ļoti apgrūtinot sargu darbu. Vests neesot bijis ar mieru, ka miessasargi arī nokļūst fotoattēlos.

"Mums nav jābūt labākajiem draugiem, bet, ja reiz mans uzdevums ir tevi aizsargāt, tad, lūdzu, vajadzētu mazliet cieņas," pauž Stanulis, piebilstot, ka mākslinieks esot "neticami spītīgs" un ar bērnišķīgiem izgājieniem.

Tāpat ar viņu bijis grūti sastrādāties īpatnējo noteikumu dēļ.

Piemēram, kad Vests gatavojies Ņujorkas modes skatei, Soho rajonā bijusi pat noīrēta atsevišķa telpa preses fotogrāfiem un faniem, bet Stanulis ar šiem cilvēkiem nav bijis iepazīstināts, līdz ar to nav varējis zināt, kas ir kas. Tā kā viņam arī aizliegts būt paša repera tuvumā, lai neiekļūtu ar viņu kopā kādā fotoattēlā, Stanulis nav varējis Vestu apsargāt kā pieklājas.

"Tā vietā, lai pateiktu paldies, viņš sadusmojās, ka esam iekļuvuši vienā kadrā," pauda Stanulis.

Stanulis teic labus vārdus par darbu ar aktieri Leonardo di Kaprio – viņš esot ļoti jauks cilvēks. Aktieris Tobijs Magvairs savukārt esot laipnākais; patīkama sadarbība Stanulim bijusi arī ar Robertu Dauniju junioru.

Vaicāts, ar kuru slavenību viņš nekad mūžā vairs negribētu sadarboties, Stanulis teic, ka viņam jau ir apnicis uz šo jautājumu atbildēt, bet nekāds noslēpums tas neesot, mājienu par Vestu dod atlaistais miessasargs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!