Foto: AFI

Kļuvis zināms, ka 15. maijā ar Rīgas apgabaltiesas lēmumu oficiāli šķirta Talantu fabrikas "saldā pārīša" Dona jeb Artūra Šingireja un Lily jeb Lindas Kalniņas (abi kopā attēlā) laulība.

Lai gan abi jaunieši attiecības izveidoja pirms vairākiem gadiem, kad kopā piedalījās vienā no tā laika populārākajiem dziedāšanas šoviem - Talantu fabrikā, oficiāli viņu laulība tika noslēgta tikai 2009. gada 24. oktobrī.

Toreiz pārītis dzīvoja Londonā, taču atgriezās Latvijā, lai apprecētos pavisam klusā ceremonijā kādā no pašmāju dzimtsarakstu nodaļā.

Kā vēsta žurnāls Kas jauns, Dons un Lily iepazinās pirms desmit gadiem. Abu jauniešu mīlas stāsts uzplauka realitātes šova skatītāju acu priekšā.

Gadu pēc Talantu fabrikas abi apvienojās duetā un izdeva mīlas dziesmu albumu Viens otram, kurš kļuva par vienu no pārdotākajiem gada ierakstiem. Tomēr, dueta mūžs nebija ilgs - Dons nolēma pievērsties solokarjerai.

Pirmā publiskā vēsts par mīlnieku attiecību krīzi, ko presei apstiprināja arī Lily, sabiedrības ausis sasniedza 2005. gada sākumā, kad dziedātāja neslēpa šoku par puiša izturēšanos - Dons vienā jaukā dienā bija savācis savas mantas un pametis abu kopīgo mitekli, bez jebkādiem paskaidrojumiem aizbraucot uz Parīzi.

Tomēr tālākais notika tā, kā paredzēja draudzene - mākslinieks pēc "galvas izvēdināšanas" atgriezās Lily dzīvē.

Lai gan pēdējos gados Dons un Lily par savu mājvietu sauca Londonu, pērnā gada pavasarī dziedātājs negaidīti ieradās Rīgā. Kamēr mūziķis dzimtenē kala plānus par albumu, Lily aizvien uzturējās Anglijā.

Kā vēsta žurnāls Kas jauns, pagājušajā vasarā mūziķis pārstāja nēsāt laulības gredzenu, pastiprinot aizdomas, ka privātajā dzīvē iestājusies krīze. Lai gan sākumā viņš šādas runas noliedza, aizbildinoties, ka gredzenu no rīta aizmirsis uz naktsskapīša, pēc kāda laika viņš par savu statusu komentārus vairs nesniedza, skaidrojot, ka par Lindu turpmāk runāt nevēlas.

Tapis zināms, ka mūziķi vairs nav un necer būt kopā - laulība ir juridiski šķirta, un abi nolēmuši iet katrs savu ceļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!