Foto: DELFI

Aizvadītā gada vasarā izplatījās runas, ka zināmās aprindās iemīļotās dziedātājas Kombuļu Ineses laulībā ar itāļu dārznieku Paskvāli Adario (abi attēlā) iestājusies krīze. Lai gan abi mēģināja saglābt attiecības, decembra sākumā laulība oficiāli šķirta.

Aizgājušā gada 8. decembrī Ineses un Paskvāles laulība oficiāli izšķirta pie notāra, vēsta izdevums "Kas Jauns".

"Kad septembrī Paskvāle atgriezās no Itālijas, es viņam devu pēdējo iespēju – cerēju, ka viņš uzņemsies atbildību par ģimeni, meklēs darbu, strādās, palīdzēs mājas solī, kaut vai malku ienesīs....

Sākumā viņš centās sevi pierādīt kā gādīgu vīru, ģimenes budžetu papildinot ar naudu, ko saņēma no saviem vecākiem. Bet nauda beidzās, un man ilūzijas izplēnēja, savu komentāru par laulības izjukšanu sniegusi Inese.

Dziedātāja arī piebildusi, ka šķiršanās process bijis bez strīdiem, pārmetumiem un mantu dalīšanas. "Pie notāra nokārtojām šķiršanos, pēc tam padzērām kafiju. Esam palikuši labi draugu un ik pa laikam sazvanāmies. Paskvāle man novēl visu to labāko, arī jaunas attiecības," piebildusi Inese.

Dziedātāja sarunā ar "Kas Jauns" uzsvērusi, ka arī viņas dēli Kaspars un Gabriels esot ļoti priecīgi, ka mammas dzīvesbiedrs, par kuru zēni nekad nebija bijuši sajūsmā, beidzot aizbraucis uz neatgriešanos.

"Esmu nomocījusies. Labāk dzīvoju viena ar bērniem, nekā paciešu šo lieko slogu. Paskvāle man bija kā vēl viens bērns," savas attiecības ar itāli sarunā ar "Delfi Izklaide" Inese komentēja aizvadītā gada jūlija sākumā.

Sieviete sūkstījās, ka vīrs pienācīgi nerūpējas par ģimeni – nesniedz materiālu atbalstu. Tāpat Inese klāstīja, ka viņai piegriezusies Paskvāles nerimstošā sūkstīšanās par dažādām nebūšanām un tas, cik daudz lietu viņš vai nu nav varējis, vai nu nav gribējis izdarīt.

Savukārt Paskvāle pēc krīzes iestāšanās laulībā devās uz Itāliju, bet Inese atzina, ka, ja vīrs mainītos, iespējams, laulību tomēr izdotos glābt. Rudenī itālis atgriezās pie sievas un abi mēģināja atrisināt samilzušās nesaskaņas, tomēr tas nav izdevies, un notikusi šķiršanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!