Skatuves mākslinieces Olgas Rajeckas dzīvē bijuši vairāki īpaši vīrieši, bet jau aptuveni piecus gadus viņas sirds pieder skaņu inženierim Ivo Bankavam. Dziedātāja šonedēļ publiski atklājusi stāstu, kā starp abiem uzplaukušas simpātijas, un daudzi, iespējams, būs pārsteigti, uzzinot, ka mīlasstāsts sācies ar piedošanas lūgšanu.

Otrdienas, 6. novembra, vakarā Olga viesojās kanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot", kur viņa ne tikai atsauca atmiņā ērmīgus atgadījumus ar faniem, bet arī izklāstīja, cik daudz viņai nozīmē atvainoties citiem par savām pieļautajām kļūdām.

Vēl jo vairāk – pateicoties tam, ka Olga prot palūgt piedošanu, viņa satuvinājusies ar Ivo. Abi daudzus gadus bijuši pazīstami un strādājuši plecu pie pleca dažādos pasākumos, bet jūtas uzplaukušas tikai vēlāk.

Kā atklājusi Olga, viņa kādā pasākumā esot nesmuki uzvedusies. Dziedātāja nav vēlējusies ieslīgt detaļās, tomēr atzinusies, ka pateikusi Ivo kaut ko nejauku. Tas daudzus gadus viņu grauzis, un visbeidzot māksliniece pēc daudziem gadiem nolēmusi vīrietim palūgt piedošanu.

"Un tā mēs sākām runāt, runāt un aizrunājāmies, jau pieci gadi," atklājusi dziedātāja, kura ar mīļoto gredzenus mija 2014. gada vasarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!