Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ventspils kultūras namā Jūras vārti notikušajā starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases finālā vislielāko uzmanību piesaistīja pieredzes bagātā skatuves māksliniece Olga Rajecka.

Neilgi pirms Eirovīzijas nacionālās atlases fināla pašmāju medijiem tapa zināms, ka Rajecka uzsākusi jaunas attiecības - par viņas mīļoto kļuvis skaņu inženieris Ivo Bankavs (abi attēlā), kurš apstiprinājis, ka abi saderinājušies.

Vīrietis kopā ar dziedātāju bija mērojis ceļu uz Ventspili, kur viņš praktiski ne soli neatkāpās no savas draudzenes, atbalstot viņu un neslēpjot maiguma izpausmes pret starojošo skatuves mākslinieci.

Nevarēja nepamanīt, ka līdz ar mīlestības ienākšanu dzīvē mainījies ne tikai Rajeckas vizuālais izskats, bet arī attieksme pret fotogrāfiem un mediju pārstāvjiem - Ventspilī viņa labprāt pozēja fotogrāfiem smaidīja un jokojās, apliecinot, ka sakārtotai privātajai dzīvei ir pozitīva ietekme.

Lai gan šur tur medijos izskanējusi informācija, ka Rajecku tik ļoti sarūgtinājis zaudējums Eirovīzijas atlases finālā, ka viņa pat nav ieradusies uz banketu, tas neatbilst patiesībai - pēc pārģērbšanās viņa kopā ar mīļoto ieradās ballītē, kur gan atguva spēkus pie bagātīgi klātā galda, gan aprunājās ar jaunākajiem kolēģiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!