Foto: Publicitātes foto

Latvijas estrādes dīva Olga Rajecka (attēlā) kārtējo reizi apliecinājusi to, ka laiks viņu padara tikai vēl skaistāku. Gatavojoties maijā gaidāmajam Mātes dienas koncertam, māksliniece pozējusi pavasarīgā fotosesijā, kurā pārsteigusi ar īpaši jauneklīgu tēlu.

Gatavojoties koncertam, kas 7. maijā notiks Jelgavā, aprīļa sākumā Botāniskajā dārzā tikās Ieva Akuratere, Olga Rajecka, Rēzija Kalniņa, Varis Vētra, Marts Kristiāns Kalniņš un Gints Andžāns, kā arī bērnu ansamblis Dzeguzīte.

Ieskandinot pasākumu, visi kopā kavējās atmiņās par bērnību un ierakstīja sirsnīgus apsveikumus mammām, bet procesu iemūžināja fotogrāfs Toms Norde.

Gan fotogrāfa objektīvs, gan pasākuma apmeklētāju skatieni visvairāk bija vērsti uz Rajecku, kura Botāniskajā dārzā ziedēja krāšņāk par visām pavasara puķēm. Estrādes dīva šim pavasarim izvēlējusies tērpu aktuālajā rozā kvarca tonī, ko papildinājusi ar jauneklīgiem saplēstajiem džinsiem un koķetām kurpītēm.

Simpātiskā sieviete bija labā noskaņojumā un, pozējot fotogrāfam, burtiski staroja, tādā veidā tikai pasvītrojot savu svaigo un pavasarīgo tēlu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!