Foto: Mango
Dziedātāja Olga Rajecka (attēlā) aizvadītajā nedēļā atzīmēja savas meitas Marijas Miglinieces 18. dzimšanas dienu, bet nedēļas nogalē viņa kopā ar savu mīļoto vīrieti Gintu Mauliņu izklaidējās Žaklīnas Cinovskas rīkotā diskotēkā.

Lai arī pagaidām Rajecka vēl bauda ziemas priekus tepat Latvijā, tuvāko mēnešu laikā viņa kopā ar savu skatuves kolēģi Aishu plāno doties slēpot uz latviešu iecienīto Itālijas kalnu slēpošanas kūrortu Livinjo.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Rajecka atgādina, ka pašā Rīgas centrā viņa joprojām darbojas savā studijā, kurā māca bērniem dziedāt un nostādīt balsi, bet pieaicināti deju pasniedzēji Olgas studijā dažāda vecuma ļaudīm, sākot no bērniem līdz pat sirmgalvjiem, māca dejot salsu.

"Tagad ir liela krīze, un iet grūti, jo cilvēkiem nav naudas. Tāpēc aicinu visus interesentus, kas vēlas pie manis dziedāt, nebaidīties un pieteikties. Daudzi jau nezina, ka es mācu arī dziedāt un nostādīt balsi, bet pati to esmu mācījusies desmit gadus, tāpēc savas zināšanas labprāt nododu arī citiem," aicina dziedātāja.

Uz jautājumu, vai arī Rajceka ekonomiskās krīzes iespaidā nolaidusi cenu saviem solo koncertiem, viņa atklāj, ka nekas nav mainījies.

"Kāda es biju nekrīzē, tāda esmu tagad. Man visu laiku ir viena noteikta maksa par koncertu. Nekad neesmu bijusi trekno gadu dziedātāja vai arī krīzes dziedātāja. Es vienmēr esmu zinājusi savu cenu," skaidro dziedātāja.

Sabiedrībā izveidojies stereotips, ka bērni, kas kļuvuši pilngadīgi, vēlas uzsākt patstāvīgu dzīvi, aizejot no vecāku mājām. Dziedātāja saka, ka arī viņa no tā nav pasargāta, un, ja arī meita Marija, kas jau kļuvusi pilngadīga, vēlēsies uzsākt patstāvīgu dzīvi, tad Olga neprotestēs pret šādu meitas lēmumu.

"Viņai taču arī jābūt savai privātai dzīvei," atzīst dziedātāja un priecājas, ka ar meitu viņai ir draudzīgas attiecības un Marija pret vecākiem izturas ar cieņu.

Fotogalerijā: Olga Rajecka ar savu mīļoto vīrieti Gintu Mauliņu Žaklīnas Cinovskas organizētā pasākumā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!