Foto: Reuters/Scanpix

Šis gads daudzām puišu grupas One Direction fanītēm nesa divas sēru vēstis – vispirms ansambļa dalībnieks Zeins Maliks (attēlā) paziņoja, ka viņš pamet apvienību, bet vēlāk noskaidrojās, ka viņš to izdarījis savas līgaviņas dēļ. Tagad tapis zināms, ka gaidāmās kāzas atceltas.

Zeina aiziešana no grupas gandrīz līdz nervu sabrukumam noveda mazas meitenītes visā pasaulē. Vēl jo sāpīgāku visu padarīja fakts, ka pievilcīgais puisis to izdarīja savas mīļotās meitenes, dziedātājas Perijas Edvardsas, dēļ.

Fanītes metās publiski gānīt un noķengāt Edvardsu, taču tagad visas tās pusaugu meitenītes, kuras cer kādu dienu kļūt par Zeina izredzēto, var atviegloti uzelpot - smukulītis atsaucis saderināšanos ar savu līgavu un atkal bauda brīva vīrieša dzīvi.

Kā šonedēļ vēsta ārvalstu mediji, Zeins pirms divām nedēļām sazinājies ar savu līgavu, lai pavēstītu viņai, ka nolēmis atcelt saderināšanos un gaidāmās kāzas. Par to žurnālistiem izpļāpājies kāds pāra draugs.

Kā jau tas bija paredzams, šī vēsts pamatīgi satraukusi Zeina fanītes, un smukulīša uzticamo atbalstītāju armijai beidzot parādījies cerību stariņš, ka Maliks varētu atkal atgriezties grupā One Direction. Tiesa, viņš pats pagaidām nav nedz apstiprinājis, nedz noliedzis iespējamo atkalapvienošanos ar pārējiem ansambļa dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!