Foto: DELFI

Pēc dalības Okartes skatuvē 2 jaunais dziedātājs Oskars Deigelis (attēlā) bauda lielu meiteņu piekrišanu, vēl jo vairāk tāpēc, ka īsi pirms šova noslēguma izsludināja konkursu uz savas "mūzas" vietu. Puisim jau gandrīz gatavs materiāls solo albumam, un viņš pieņēmis lēmumu turpināt priecēt fanus arī ar jestro Dimanta mapītes projektu.

"Sajūtas pēc šova man ir ļoti labas - kā iznākot brīvībā no ieslodzījuma. Visur, kur eju, visi uz mani skatās. Pagaidām lielāko daļu laika sanācis pavadīt Madonā, un te jūtos kā mierā, jo te jau iepriekš mani visi zināja, varbūt izņemot bērnus, tāpēc uzmanība nav tik liela.

Kad aizbraucu citur, tad gan uzmanības ir daudz - cilvēki nāk fotografēties, pat no ielas otras puses pārnāk pie manis," sarunā ar DELFI Izklaide par dzīvi pēc šova stāsta Deigelis.

Zināmai sabiedrības daļai viņš jau bija pazīstams pirms šova - Oskara sacerētās dziesmas bija guvušas lielu popularitāti interneta vidē. Jau divus gadus jaunais dziedātājs strādā pie materiāla savam solo albumam, un drīz vien tam vajadzētu būt gatavam, tāpēc, iespējams, Oskars būs viens no tiem Okartes skatuves jauniešiem, kurš uzreiz pēc šova varēs piedāvāt albumu.

"Mans lauciņš ir r'n'b, klasiskais pops, kaut kas no elektroniskās mūzikas," stāsta Oskars. Tikmēr daudzu fanu uzmanību saistījis arī puiša otrais darbības virziens - kopā ar šova kolēģi Mārtiņu Ruski viņš izveidojis jautru šlāgermūzikas apvienību Dimanta mapīte.

"Sākumā paši uztvērām to kā joku, un joprojām to tā uztveram, taču atbalstītāju interese bija tik milzīga, kas sapratām, ka tas jāturpina. Pasniegsim Dimanta mapīti kā savu parodiju projektu, bet vēl paši īsti nezinām ne kas tas būs, ne kā tas izskatīsies," par projektu, kas radies jokojoties pēc šova Dvīņi dzied! noskatīšanās, stāsta jaunais mūziķi.

Jautrā apvienība šova laikā izsludinājusi konkursu meitenēm par puišu mūzu vietu, un mūzas vietu kārotāju daudzums bijis mērāms simtos.

"Plānojām ar Mārtiņu katrs izvēlēties pa meitenei un aiziet uz dubultrandiņu, pavadīt dienu dažādās jautrās aktivitātēs, kā jau jauni puiši. Es sev meiteni jau esmu izvēlējies, vēl gaidu uz Mārtiņu," par konkursu stāsta Oskars.

Pēc šova simpātiskajam puisim pielūdzēju netrūkst - ik dienas Oskaram draugos pienāk apmēram 300 vēstules, no kurām apmēram 10 ir piedāvājumi iepazīties.

"Pirmajā dienā pēc šova atbildēju uz 1000 vēstulēm. Jā, es atbildu uz visām vēstulēm, īpaši grūti ir atbildēt meitenēm, kas ļoti sacerējušās, ka būsim kopā. Nedaudz bail arī aizbildināties, ka man jau kāda ir, lai neaizbaidītu fanes.

Taču nē - draudzenes man pašlaik nav. Es nevarētu teikt, ka mana sirds nav aizņemta, taču draudzenes man nav," mīklaini izsakās jaunais mūziķis.

Tāpat ceturtdien tiek prezentēta Oskara jaunākā dziesma - singls Šeit un tagad, kura mūzikas autors un producents ir Rassell, bet teksta autors - pats Deigelis. Kā informē mūziķa atbalstītāji, skaņdarbs, kas vēsta par neizdevušām attiecībām, "sevī iezīmē vasarīgu dance-pop skanējumu ar nelielu smeldzes piegaršu".

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Oskars-Deigelis-Seit-un-tagad.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!