Foto: DELFI/Privātais arhīvs

28. maijā Cēsīs par precētu vīru vēlreiz kļuvis pašmāju grupas "Prāta vētra" taustiņinstrumentālists Māris Mihelsons. Par viņa kundzi kļuvusi Laura Arāja, kura nu godājama par Lauru Mihelsoni.

Mihelsons ar auditori Lauru Arāju draudzējas jau vairākus gadus. Par bildinājumu un plānotajām kāzām "Delfi" rakstīja 2021. gada septembrī.

Nu lielais notikums aizvadīts – nodibināta jauna Mihelsonu ģimene. Kāzās piedalījās jaunā pāra draugi un arī kolēģi no "Prāta vētras" Gan jaunā sieva, gan mūziķis saviem sociālo tīklu sekotājiem ļāvuši nedaudz ieskatīties kāzās, kuru fotogrāfe bija Liene Pētersone.

View this post on Instagram

A post shared by @mihelsons

Šī ir Mihelsona otrā laulība. Pirms septiņiem gadiem izira savienība ar daiļo Santu Bindemani, kura laidusi pasaulē divus Mihelsona bērnus – meitu Maiju un dēlu Andreju. Pēc laulības kraha Mihelsons ilgāku laiku bija bez draudzenes, bet 2018. gadā sabiedrībā parādījās kopā ar Banku augstskolas absolventi Lauru.

Viņa bērnu māte Santa Bindemane drīz pēc šķiršanās kļuva par arhitekta un vīnu pazinēja Mārtiņa Pīlēna kundzi, ģimene ar bērniem nu jau pāris gadus dzīvo Austrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!