Foto: Privātais arhīvs
Pamatīgi sašķobījusies leģendārā britu ģitārista Braiena Meja veselība – vairāku nelaimju virknē šobrīd mākslinieks pārvietojas uz kruķiem.

Par to, ka viņam ir milzīgas veselības problēmas un viņš ilgstoši dzīvojis "neciešamās sāpēs", saviem faniem pats Mejs paziņojis vēstījumos "Instagram" vietnē.

Ģitārists izveidojis vairākus video, kuros stāsta par problēmām, kas viņu pēdējā laikā piemeklējušas.

Viss sācies ar nonākšanu slimnīcā pagājušajā mēnesī, raksta "The Daily Mail". Tas noticis dārzā gūtas traumas dēļ; Braiens Mejs ir kaislīgs dārzkopis.

Taču slimnīcā izrādījies, ka vainas ir daudz nopietnākas, un veselu nedēļu 72 gadus vecais mūziķis cietis ārprātīgas sāpes. Tikuši traumēti mugurkaula diski un, kā tagad spriež pats mūziķis, saspiests arī sēžas nervs, kas arī rada "agonijai līdzīgas sāpes".

"Piecdesmit gadu ilga skraidīšana apkārt ar smagu ģitāru varētu būt saistīta ar muguras traumu, taču tas viss noteikti bija tā vērts," Mejs spēj pajokot. Sāpes mugurā esot pielīdzināmas sajūtai, itin kā tur būtu iedurts skrūvgriezis.

Tāpat Mejs atklāj, ka pārdzīvojis "mazu" sirdslēkmi.

"Es saku "mazu", jo tas noteikti nav kas tāds, kas nodarītu man lielu ļaunumu," skaidro mūziķis, piebilstot, ka sāpes krūtīs un sānā ilgušas apmēram 40 minūtes.

Mejs atzīmē, ka, neraugoties uz savu līdz šim veselīgo dzīvesveidu – ģitārists sporto un ēd veselīgi –, viņš spiests šobrīd ķerties pie stipriem pretsāpju medikamentiem.

View this post on Instagram

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal) on May 24, 2020 at 7:42pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal) on May 22, 2020 at 6:59pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!