Foto: Vida Press
Paparaci fotokameras iemūžinājušas dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu Ņujorkas ielās. Viņa devusies sievišķīgā pastaigā kopā ar sabiedrībai mazāk zināmo māsu un abu meitām. Skatuves dīva šoreiz izvēlējusies ikdienišķu stilu.

Dženifera Lopesa nesen baudīja romantikas pilnu atvaļinājumu Bahamu salās, vēsta "Daily Mail". Viņa atpūtās kopā ar savu jauno mīlu bijušo beisbola zvaigzni. Atgādinām, ka marta sākumā Lopesa uzsāka romānu Aleksu Rodrigesu, kurš var palepoties ar vairākām slavenām sirdsdāmām.

Šobrīd popdīva atgriezusies ASV un, kā liecina mediju novērojumi, viņai bijis māsai daudz stāstāmā, jo abas daiļavas pastaigu pavadījušas aizrautīgās sarunās.

Abas latīņamerikāņu skaistules pavadīja viņu meitas Lindas deviņus gadus vecā atvase un astoņus gadus vecā Emme viena no Dženiferas dvīņiem, kuri dzima attiecībās ar Marku Entoniju. Lopesa ar labi pavadīto laiku kopā ar meitenēm palepojās arī savā "Instragram" kontā.

Sunday funday w the girls!!! 🌸👛👗👒

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Apr 23, 2017 at 2:54pm PDT

47 gadus vecās dziedātājas māsa Linda Lopesa ir divus gadus jaunāka un darbojas žurnālistikā. Kaut Dženifera sasniegusi īstus šovbiznesa slavas augstumus un viņas izskats apbūris daudzus, arī māsa tālu neatpaliek no dziedātajas skaistajiem vaibstiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!