Foto: Vida Press

Kanādiešu izcelsmes dziedātājs un par tīņu elku dēvētais Džastins Bībers savaldzinājis kārtējo modeli. Tabloīdi vēsta, ka par viņa jauno draudzenīti kļuvusi leģendārā mūziķa Laionela Ričija meita Sofija (abi attēlā).

Lai gan Sofija ir vien 17 gadus jauniņa, viņai jau izdevies gūt atzīstamus panākumus modes sfērā. Tiesa, šobrīd tabloīdos daudz plašāk atspoguļotas tiek viņas privātās dzīves detaļas, nevis profesionālās gaitas.

Runas par to, ka starp Laionela Ričija meitu un tīņu elku uzplaukušas jūtas, publiskajā telpā uzvirmoja jūlija izskaņā. Netiešu apstiprinājumu šai savienībai guvuši paparaci – preses fotogrāfiem abus vairākkārt izdevies iemūžināt kopā.

Lai gan mūziķis savos sociālajos tīklos paziņojis, ka starp viņu un Sofiju ir tikai draudzīgas jūtas, uzradušies vairāki "labdari", kuri tabloīdiem apstiprinājuši, ka abi ir pāris.

Informatori arī pastāstījuši, ka Bībers pagaidām nevēlas oficiāli apstiprināt, ka viņam izveidojušās attiecības ar modeli, jo meitene vēl nav sasniegusi pilngadību. 24. augustā Sofija atzīmēs 18. dzimšanas dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!