Foto: AFP/Scanpix
Londonas policija aicina nespekulēt sakarā ar slavenās britu dziedātājas Eimijas Vainhausas (attēlā) nāves iemesliem, jo pagaidām nav oficiāli paziņots patologanatomu slēdziens, turklāt izrādās, ka par dziedātājas nāvi bijis sarīkots vērienīgs totalizators.

Kā vēsta britu mediji, par Vainhausas nāvi bija atklāts totalizators, kurā bijušas visai iespaidīgas likmes. Vairums cilvēku savu naudu lika uz to, ka dziedātāja nenodzīvos ilgāk par 30 gadiem. Tagad 11 000 britu sadalīs 343 miljonu sterliņu mārciņu lielo fonda naudu, jo šāds uzkrājums bija izveidojies neparastajā totalizatorā.

Kāds cilvēks, kurš laimējis ievērojumu summu, medijiem atklājis, ka tā bijusi ļoti viegla nauda, jo paredzēt Vainhausas nāvi, viņaprāt, bijis vieglāk par vieglu - nevienam nav noslēpums, ka meitene jau no 14 gadu vecuma bija aizrāvusies ar narkotiku lietošanu.

Runājot par dziedātājas nāves iemeslu, dominējošā versija patiešām ir par narkotiku pārdozēšanu, jo noskaidrots, ka liktenīgajā vakarā Vainhausa bija iegādājusies visai iespaidīgu narkotiku kokteili - kokaīnu, heroīnu, ecstasy un ketamīnu.

"Šķiet, Eimija gribēja brīvdienās no sirds izpriecāties," tabloīdam The People stāstījis kāds anonīms dziedātājas draugs. "Piektdienas vakarā viņa iepirkās Kemdenskvērā, bet pēc tam bija nolēmusi sarīkot dzīres savā dzīvoklī. Bet neviens no mums nezina, kurš bija kopā ar Eimiju brīdī, kad viņa nomira."

Video: Eimija Vainhausa, Pīts Dohertijs un pele

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!