Dīvainu pārsteigumu skaistajai amerikāņu dziedātājai Keitijai Perijai (attēlā) sagādājis viņas vīrs, britu komiķis Rasels Brends, kurš savā Twitter profilā ievietojis laulātās draudzenes fotogrāfiju, kas uzņemta agrā rīta stundā un parāda dziedātāju ne visai pievilcīgā gaismā.

Fotogrāfijā, kuru līdz šim nenoskaidrotu iemeslu dēļ Brends nolēmis parādīt plašākai sabiedrībai, 26 gadus vecā Perija redzama bez grima - attēls pārsteidzis daudzus dziedātājas fanus, jo līdz šim reti kuram jauniņo mūzikas zvaigzni bija izdevies ieraudzīt dabiskā izskatā.

Lai gan neilgi pēc ievietošanas Perijas vīrs bildi no sava Twitter profila bija izņēmis, daudzi no viņa pusotra miljona kuplā sekotāju pulciņa attēlu bija saglabājuši, un tas strauji izplatījies globālajā tīmeklī, kļūstot par neliela mēroga sensāciju.

Perija ar Brendu apprecējās aizvadītā gada oktobrī Indijā, un šobrīd jaunais pāris dzīvo Londonā, bet īsi pirms Ziemassvētkiem dziedātāja medijiem pastāstīja, ka šogad viņa ar vīru nolēmuši viens otram dāvanas nepasniegt, bet brīvdienas vadīt, "daloties pieredzē".

Foto: Buzzfoto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!