Foto: Vida Press

Jau vairākus gadus tiek mēļots, ka barbadosiešu izcelsmes popdziedātāja Rianna un kanādiešu reperis Drake (abi attēlā) ir mīļākie. Nesen uzvirmoja runas, ka abi beidzot kļuvuši par pāri, taču jaunākā informācija liecina, ka romantiskās attiecības pajukušas.

Šonedēļ kāds anonīms avots izdevumam "E!" pastāstījis, ka Rianna un Drake tomēr esot pašķīrušies. Gadu gaitā abi ne vienu reizi vien esot kļuvuši par pāri, bet tad atkal izšķīrušies.

"Rianna un Drake šobrīd satiekas ar citiem cilvēkiem. Viņi vairs nav pāris. Viņi joprojām viens otru mīl, bet attiecībām traucē noslogotais darba grafiks," stāstījis kāds pārim pietuvināts cilvēks.

Savukārt izdevuma "People" rīcībā nonākusi informācija, ka Rianna un Drake joprojām ir pāris un abi ir brīvās attiecībās. Baumu mudžeklī ierauta arī trešā persona – modele un realitātes šovu zvaigzne Indija Vestbruka, kura reperim devusies līdzi koncerttūrē. Barbadosiešu skaistule ar to neesot mierā.

Pēdējos gados ar apskaužamu regularitāti mediji vēstījuši, ka starp Riannu un Drake ir spēcīga jūtu ķīmija. Paparaci abus vairākkārt iemūžinājuši intīmā brīdī, taču abi savas attiecības nekad nav komentējuši.

Augustā MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā Drake publiski atzinās, ka jau sen ir iemīlējies Riannā. Pēc šī notikuma vairāki zinātāji tabloīdiem pastāstīja, ka dziedātāja un reperis kļuvuši par pāri un apsver ne tikai precības, bet arī kopīgu pēcnācēju radīšanu.

Savas jūtas viens otram Rianna un Drake šogad apliecināja, izveidojot vienādus tetovējumus – haizivi, kas simbolizē rotaļlietu, kuru reperis dziedātājai uzdāvinājis kādā randiņā.

Lai gan publiskajā telpā abi pēdējos pāris mēnešus tika dēvēti par pāri, neviens no iesaistītajiem to oficiāli neapstiprināja. Savukārt slepeni informatori un mūziķiem pietuvinātas personas visu šo laiku turēja roku uz pulsa un tabloīdiem regulāri piegādāja jaunas ziņas par attiecību gaitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!