Foto: Privātais arhīvs

Priekpilnus jaunumus sociālajos tīklos saviem sekotājiem pavēstījis mūziķis Ruslans Kuksinovičs jeb Rassell, kurš plašu atpazīstamību iemantojis ar vairākiem deju hitiem un sadarbībām ar populārām pašmāju skatuves zvaigznēm. Viņš aizvadītajā nedēļā kļuvis par tēti.

Rassell par ģimenes pieaugumu plašākai sabiedrībai gandrīz nedēļu pēc bērniņa piedzimšanas paziņojis sociālajā tīklā "Facebook".

Kā liecina mūziķa publiskotais foto, kurā iemūžinātas bērniņa un abu vecāku rokas, Ruslana sieva Elizabete 23. maijā laidusi pasaulē meitiņu.

"Tagad mēs esam trīs," bildes aprakstā vēstījis Ruslans, kuram šogad februārī apritēja 37 gadi.

Ruslans un viņa mīļotā Elizabete ir pāris jau daudzus gadus. Savukārt šī gada sākumā abi savas attiecības noformēja oficiāli, kļūstot par precētu vīru un sievu.

Tie, kuri cītīgi seko līdzi notikumiem pašmāju popmūzikā, noteikti atcerēsies, ka plašāku atpazīstamību Ruslans no Liepājas savulaik iemantoja grupas "Device" sastāvā. Tolaik muzikālajā apvienībā viņš darbojās kopā ar Maratu Ogļezņevu, kurš šobrīd darbojas grupā "Musiqq".

Pēc "Device" izjukšanas Rassell kļuvis par vienu no veiksmīgākajiem un arī ražīgākajiem pašmāju deju mūzikas producentiem un autoriem. Viņš sadarbojies ar tādiem mūziķiem kā Samanta Tīna, Sabīne Berezina, Nikolajs Puzikovs un daudziem citiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!