Foto: Privātais arhīvs
Kendamas spēles lietpratējs un daudzsološais reperis Prusax, īstajā vārdā Rihards, šonedēļ pārsteidzis fanus ar jaunu ķermeņa zīmējumu – mūziķis un pieres uztetovējis prusaku.

Prusax jauno tetovējumu saviem atbalstītājiem atrādījis "Instagram" īsajos video stāstiņos, kas dzēšas pēc 24 stundām. Reperis arī padalījies ar kadriem, kas ļauj novērtēt, kā šis mākslas darbs uz viņa pieres tapa.

"Visiem, kas jautā, kāpēc es uztetovēju prusaku – tas nav tikai mans repera vārds, tas ir arī mans "spirit animal"," savus sekotājus uzrunājis Prusax.

Jāatzīmē, ka šis nav pirmais tetovējums uz repera sejas. Zem vienas mūziķa acs ir uztetovēts viņa debijas albuma "A+" nosaukums. Prusax var lepoties arī ar vairākiem citiem tintes zīmējumiem.

Atgādinām, ka repera debijas albums iznāca šoruden. Tas sastāv no 14 dziesmām un tā tapšanā iesaistījušies arī vairāk citi Latvijas hiphopa scēnā atzīti mākslinieki – Ozols, rolands če &, xantikvariāts, Teacha un Locco.

Prusax iemantojis atpazīstamību ar singliem "Sporta stundas" un "Pirmais līgā", kas sasnieguši ļoti iespaidīgu skatījumu skaitu vietnē "YouTube".

Reperis ar mūziku nodarbojas jau vairākus gadus, kā arī aktīvi iesaistās kendama kustības attīstībā Latvijā. Viņš ir arī līdzīpašnieks brendam "KeKeKendama", kas nesen atvēris jau savu otro veikalu Latvijā.

Prusax savā albumā izrunā vairākas tēmas, tajā skaitā arī skolas gaitas, pagātnes rēgus, narkotikas un citas, taču konstanti pieturas pie motivācijas, apspriežot to, ka cilvēkiem vajadzētu vairāk ķerties pie lietas un strādāt, nevis tikai runāt un gaidīt brīnumus.

View this post on Instagram

“es vienreiz pašu Ozi redzēju” 📸 @daaceee

A post shared by Rihards 🌐 (@itsprusax) on Jul 18, 2019 at 1:19am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!