Foto: F64
Par vienu no apspriestākajiem šīs nedēļas notikumiem kļuvusi ziņa, ka 64 gadus vecās Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovas un viņas 37 gadus vecā vīra Maksima Galkina ģimenē ienākuši dvīņi - pāra bioloģiskie bērni, kurus iznēsājusi surogātmāte.

Lai gan sabiedrībā šī vēsts uzņemta ar dalītām izjūtām, nopelniem bagātais latviešu komponists Raimonds Pauls, kuru savulaik vienoja cieša draudzība ar Krievijas estrādes primadonnu, pauž viedokli, ka tas nav nekas pārsteidzošs - gan lielas, gan mazas skatuves zvaigznes vienmēr darījušas daudz dažādu lietu, lai par viņām runātu.

"Kas attiecas uz zvaigznēm - brīnumi notiek. Kaut vai pavērojiet pašmāju mazās zvaigznītes - skatuves cilvēki regulāri dara visu, lai par viņiem runātu. Tiek radīts troksnis - laulības, bērni, šķiršanās, un sabiedrībai tas interesē.

Mani nemaz neizbrīna fakts, ka Allas ģimenē ienākuši bērni. Cilvēkiem atkal būs par ko runāt. Tieši tādēļ es pats no tā visa šobrīd esmu atgājis nost," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta maestro Pauls.

Lai gan savulaik komponistam ar Pugačovu bija ļoti draudzīgas attiecības, pēdējos gados kontakts ir zudis - pirms pāris gadiem izbijušie kolēģi visai bieži sazvanījās, taču pēdējā laikā Pauls ar Allu nav runājis.

"Pēdējā laikā mums nav nekāda kontakta. Man viņa palikusi atmiņās no laika, kad astoņdesmitajos gados kopā darbojāmies mūzikā un radījām padomju laika mūzikas zelta fondu.

Laiki ir mainījušies. Es viņu cienu kā mūziķi, ar to arī pietiek. Draudzība ir pagājusi. Daudz labprātāk vēroju visu no malas, nekā iesaistos visās šajās izdarībās," savu nostāju pauž Pauls.

Savukārt taujāts, vai kādreizējās draudzības vārdā maestro piekristu kļūt par krusttēvu kādam no Pugačovas mazuļiem, Pauls kategoriski noliedz šādu iespējamību.

"Es nekādā gadījumā nepiekristu. Es nemaz nezināju, ka viņas ģimenē gaidāmi bērni! Pat kāzās par vedējtēvu atsakos iet, jo pāri parasti izšķiras pēc diviem mēnešiem, tādēļ nevēlētos būt Pugačovas bērnu krusttēvs," noslēgumā saka Pauls.

Jau vēstīts, ka Pugačovas un Galkina dvīņi, kurus iznēsāja surogātmāte, pasaulē nāca 18. septembrī. Meitenīte nosaukta par Ļizu, bet puisītis par Gariju.

Par šo faktu Krievijas mediji ziņo, atsaucoties uz laikrakstu Комсомольская правда, kura žurnālisti par to uzzinājuši no strādniekiem, kas laulātā pāra piepilsētas villā iekārto bērnistabu, bet vēlāk šo informāciju apstiprināja arī Pugačovas izpilddirektore Jeļena Čuprakova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!