Foto: DELFI

Televīzijas raidījuma Ātruma cilts veidotāja un kādreizējā radio Spin FM ētera balss Sanita Pelēķe savus sociālo tīklu sekotājus informējusi par jaunu pavērsienu savā dzīvē – meitene izšķīrusies no grupas PeR solista Ralfa Eilanda (attēlā) un jau paguvusi uzsākt jaunas attiecības.

Kā sarunā ar DELFI Izklaide atklāja Ralfs, pāra attiecības izjukušas pērnā gada nogalē, īsi pirms Ziemassvētkiem, tomēr abi ar Sanitu saglabājuši draudzīgas attiecības.

"Par mūsu šķiršanās iemesliem neko plašāk nevēlos stāstīt. Tā vienkārši sanāca. Gāja jau visādi, tomēr nekādu skandālu nebija. Arī tagad mūsu attiecībās viss ir kārtībā, un ar Sanitu uzturu draudzīgus kontaktus. Abi esam pozitīvi noskaņoti," stāsta Ralfs.

"Iespējams, savu roku attiecību izjukšanā pielika mūsu aizņemtā ikdiena. Pats esmu no cilvēkiem, kas arī attiecību laikā ir dziļi iekšā savos profesionālajos plānos, un, iespējams, otram cilvēkam tas var traucēt," piebilst mūziķis.

Neraugoties uz Sanitas un Ralfa gadu ilgajām attiecībām, puisis atklāj, ka par šķiršanos neskumst un arī Sanitas jaunā aizraušanās viņu neapbēdinot. Pats mūziķis gan jaunās attiecībās iesaistījies nav un atzīst, ka labprātāk vēlas baudīt dzīvi.

"Pēc šķiršanās jau nekas jau nav apstājies un dzīve turpinās. Tuvojas Eirovīzija, ar  PeR albumu esam nominēti Gada balvai un gatavojamies tūrei pa Lietuvu. Darāmā ir diezgan daudz.

Nevienas jaunas meitenes gan man nav, tomēr es labprāt uzturos meiteņu kompānijās. Man tas ir pat nepieciešams un ļoti patīk. Neesmu es attiecību cilvēks, drīzāk tāds dzīves baudītājs," nosmej puisis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!