Foto: DELFI

Kamēr atsevišķa sabiedrības daļa guļas zem skalpeļa, lai pārveidotu izskatu, palielinātu ķermeņa daļas un saglabātu jaunību, jaunais un pretrunīgi vērtētais komponists un pianists Ivars Kļaviņš (attēlā) kārtējo reizi devies pie ķirurga, lai beidzot savestu kārtībā savu daudz cietušo degunu.

Skolas laikā kāds puisis Kļaviņam salauza degunu, kā rezultātā viņam sākās iesnas, kas viņu vajāja visu atlikušo mūžu, taču pērnā gada rudenī Ivars beidzot devās pie ārsta, lai no šis kaites atbrīvotos.

Toreiz ar daudziem talantiem apveltītais puisis pamanījās slimnīcā sarīkot īstu ļembastu, un viņš pat noorganizēja fotosesiju, kurā pozēja ar asiņainu degunu, taču par spīti šīm ēverģēlībām operācija noritēja veiksmīgi, un Ivars atbrīvojās no likstas, kas viņu bija vajājusi visu dzīvi.

Tiesa, viņa priekiem nebija lemts ilgs mūžs - pianists tīmekļa vietnē Facebook šonedēļ informējis savus draugus un paziņas, ka atkal nonācis slimnīcā. Kā vēsta Ivars, arī šoreiz pie vainas esot deguns.

Kļaviņš atkal esot salauzis degunu, tiesa, viņš nav padalījies ar informāciju, kā tieši tas noticis. Paredzēts, ka tuvākajās dienās tiks veikta operācija, lai šo ķermeņa daļu jeb to, kas no tās palicis pāri, atkal savestu kārtībā.

Lai gan šī starpgadījuma dēļ pianistam atkal izjukuši plāni un viņam nāksies uzturēties slimnīcā, visu šo traģisko atgadījumu krietni vien pozitīvāku padarījis kāds ar spaisu apreibinājies puisis, ko Kļaviņš sastapis ārstēšanas iestādē.

Spaisa pīpmanis tik ļoti uzjautrinājis pianistu, ka tas nelaimīgo jaunieti pat nofotografējis un izlicis publiskai apskatei savā Facebook profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!