Trešdienas, 5. septembra, vakarā pie Ineses Saulītes jeb Kombuļu Ineses no pašas Itālijas ieradās internetā iepazītais mīļotais Paskvāle Adario (abi attēlā). Itālis vēl nenojauta, ka lidostā viņu sagaidīs viss Latvijas šovbiznesa zieds – Inese, Sandis Kiops un viņa bijusī mīļākā Lolita Novikova.

Itāli gaidīt jautrā mūziķu trijotne sāka jau no rīta, baudot šampanieti Kiopa apartamentos un kopīgi ar humoru atbildot uz policijas zvaniem sakarā ar iespējamo tiesu par klipa filmēšanu. Šajā laikā iespēja iepazīties bija arī divām spilgtākajām Latvijas mūzikas dāmām - Kiopa bijušajai draudzenei Novikovai un Inesei.

"Interesanti, ka Lolita sākumā pat nezināja, kas tā Kombuliene tāda ir. Teicu, ka tādā gadījumā viņa nezina pusi par Latvijas šovbiznesu! Sākumā baidījos, kā tādas lielas zvaigznes satiekoties uzņems viena otru, bet viss izvērtās lieliski - abas sadraudzējās un pat apmainījās ar numuriem," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kiops.

Tieši viņš ir tas, kurš var sīkāk pastāstīt par jauko tikšanos lidostā, jo Kombuļu Inese, kura vēl īsi pirms itāļa satikšanas priecīgi stāstīja DELFI Izklaidei par gaidāmo jauko brīdi, nākamajā dienā pēc nakts ar itāli ir pazudusi  un neatbild pat uz Kiopa izmisīgajiem zvaniem.

"Kopš naktī atstājām viņus viesnīcā, Inese vairs nav sazvanāma. Jocīgi, jo bijām sarunājuši vakarnakt vēl ietusēt un arī šodien satikties. Bet laikam jau pie visa vainojama kaisle - ja kaislīgais itālis satiek kaislīgo Inesi, tur dzirksteles šķīst," smejas Kiops.

Viņš atklāj, ka Paskvāles sagaidīšana lidostā izdevusies emociju pilna. Inese uz to ieradusies īpaši sapucējusies - allaž modīgā dziedātāja lielajam notikumam par godu bija tērpusies krekliņā ar uzrakstu Ti amo Pasquale, ielikusi ausīs sirsniņu formāta auskarus un pat izveidojusi jaunu matu griezumu.

"Lidmašīna kavējās, un Inese saskuma, domājot, ka Paskvāle neatbrauks. Redzēju viņas sejā izmisumu. Taču tad viņš nāca! Maziņš, kā jau itālis, ap metru sešdesmit. Abi uzreiz apķērās, bet mēs ar Lolu skatījāmies uz viņiem no malas kā uz bērniņiem, kas laimīgi satikušies," atceras Kiops.

Lai itāļa iespaids, ierodoties Latvijā, būtu vēl spēcīgāks, jautrā trijotne viņu sagaidījusi, dziedot Kiopa leģendāro Pīlādžogu. Paskvāle uzreiz atpazinis melodiju, jo, kā izrādās, ir liels mūzikas gardēdis un internetā seko dažādu tautu mūzikas aktualitātēm.

Itālis uzreiz doties izklaidēties nav vēlējies, bet kopā ar Inesi devies atpūsties uz kādu smalku Rīgas centra viesnīcu, kur abiem, labi apzinoties Kombuļu Ineses popularitāti, speciāli bijis iedalīts numuriņš nost no sabiedrības acīm.

Šajā brīdī arī draugiem pazuduši sakari ar Inesi, ar kuru vēlāk bija norunāts tikties, lai izrādītu itālim Rīgu, un Inesi sazvanīt neizdodas arī nākamās dienas pēcpusdienā.

Galerijā: sirsnīgās tikšanās stāsts ar Sanda Kiopa komentāriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!