Foto: Vida Press

Nesen tapa zināms, ka izjukusi savulaik populārās grupas "Spice Girls" bijušās dalībnieces Melānijas Braunas jeb Melas B desmit gadus ilgusī laulība ar filmu kinoproducentu Stīvenu Belafonti. Šonedēļ atklājies – mūziķe iesniegusi prasību, lai bijušajam dzīvesbiedram tiktu aizliegts tuvoties viņai un bērniem.

Allaž modrā slavenību dzīvi atspoguļojošā izdevuma "TMZ" rīcībā nonākuši tiesu dokumenti, kas apliecina, ka Melānijas advokāts pirmdien panācis, ka Belafonte nedrīkst tuvoties savai sievai, abu kopīgajai meitiņai Medisonei, kura piedzima 2011. gadā, kā arī Melas diviem bērniem no viņas iepriekšējām attiecībām.

Izdevums vēsta, ka dziedātāja ir norūpējusies par savu un bērnu drošību. Savā paziņojumā tiesai Mela norādījusi, ka Belafontem pieder ierocis. Tāpat sieviete apgalvojusi, ka viņa vairākkārt mēģinājusi izbeigt attiecības ar vīru, taču Stīvens piedraudējis, ka izpostīs viņas dzīvi un atņems viņai bērnus.

Izdevuma rīcībā esošie dokumenti atklāj, cik trauksmaina bijusi Melas laulība – vīrs ne vienu reizi vien pret sievu pacēlis roku un iespaidojis viņu fiziski. Tāpat Stīvens savu dzīvesbiedri krāpis un šantažējis.

Tā, piemēram, Mela savā liecībā norādījusi, ka vīrs viņu fiziski sācis iespaidot drīz pēc kāzām, kas notika 2007. gadā Lasvegasā. Tolaik dziedātāja piedalījās amerikāņu šovā "Dejo ar zvaigzni", un vakarā, kad viņa gatavojusies raidījuma fināla epizodei, Stīvens mājās viņu nogrūdis pie zemes, sācis žņaugt un sist. Melānija uzsvērusi, ka vīrs nav spējis samierināties ar viņas panākumiem un sitis laulāto draudzeni, lai parādītu, kurš ir noteicējs.
Foto: Vida Press

Savukārt 2012. gadā greizsirdības lēkmes laikā Stīvens pārsitis Melānijai lūpu. Tā paša gada augustā, vienu dienu pēc Londonas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijas, kurā, kā zināms "Spice Girls" sastāvā uzstājās arī Mela, Belafonte atkal pacēlis roku pret sievu – viņš dzīvesbiedreni vazājis pa paklāju, kā rezultātā viņai uz sejas un muguras bijuši apdegumi. Vīrs viņai vēlāk licis tvītot, ka skrambas radušās, jo viņa paklupusi.

Melānija dokumentos norādījusi, ka vīrs viņu krāpis ar auklīti, kura palikusi stāvoklī. Kad sānsolis nācis gaismā, Stīvens vēlējies, lai viņi visi dzīvo kopā "kā viena liela un laimīga ģimene". Tiesa, vēlāk viņš domas mainījis un piespiedis mīļāko veikt abortu. Belafonte par sievas nopelnīto naudu – 300 tūkstošiem ASV dolāru – atpircies no auklītes.
Foto: Vida Press

Tāpat dokumentos teikts, ka Stīvens savu sievu neskaitāmas reizes piespiedis nodarboties ar grupveida seksu. Kad Mela atteikusies, vīrs piedraudējis, ka publiskajā telpā nopludinās abu seksa video. Kā norādījusi Melānija, vīrs bieži filmējis abu gultas prieciņus.

"TMZ", atsaucoties uz dokumentiem, vēsta, ka 2014. gadā Melānija daudzo pārdzīvojumu dēļ pārdozējusi zāles – viņa sadzērusies aspirīnu. Kad dziedātāja vēlējusies izsaukt ātro palīdzību, vīrs viņu sagrābis, ieslēdzi guļamistabā un kliedzis "mirsti kuce".

Tiesnesis Belafontem ne tikai aizliedzis tuvoties bijušajai sievai un bērniem, bet arī pavēlējis viņam izvākties no ģimenes mitekļa Holivudā. Tiek vēstīts, ka vīrietis pirmdien ieradies savrupnamā savākt mantas. Viņu pie tā ielencis fotogrāfu pūlis, un vīrietis dedzīgi apgalvojis, ka visas Melānijas apsūdzības esot nepatiesas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!