Foto: Vida Press

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa šovasar nosvinēja 50 gadu dzimšanas dienu, un netrūkst tādu, kas uzskata – viņa ir izcils piemērs tam, kā skaisti un cienīgi novecot, saglabājot jauneklīgu izskatu bez plastiskās ķirurģijas iejaukšanās.

Par sensāciju ārzemju medijos kļuvuši Lopesas un viņas līgavaiņa Aleksa Rodrigesa atvaļinājuma foto, kas šonedēļ uzņemti Francijas Rivjēras piekrastē.

Sensāciju medniekiem izdevies iegūt kadrus teju zelta vērtē – paparaci piefiksējuši Lopesas atpūtu uz jahtas.

Lopesa ne tikai plunčājusies jūrā un sauļojusies, bet arī, tērpusies peldkostīmā, pozējusi savam līgavainim, kurš viņu dažādās pozās cītīgi iemūžinājis ar viedtālruni, attaisnojot uz viņu liktās "Instagram vīra" cerības.

Vienu no līgavaiņa uzņemtajām fotogrāfijām Lopesa publicējusi sociālajos tīklos. Tikmēr paparaci guvums izplatījies slavenību dzīvi atspoguļojošajos izdevumos, liekot Lopesa faniem burtiski apbērt viņu ar komplimentiem.

Daudzi komentētāji sprieduši, ka pilnīgi nekas Lopesas izskatā neliecina par to, ka viņa jau būtu iesoļojusi sestajā gadu desmitā, un dziedātāja, pārkāpjot 50 gadu slieksni, izskatās satriecoši.

Tiesa, Lopesa nekad nav slēpusi, ka ļoti smagi strādājusi un ieguldījusi daudz pūļu, lai viņas ķermenis nezaudētu vingrumu.

Dziedātāja ne tikai cītīgi sporto, nodarbojas ar jogu un ēd veselīgi, bet arī ir atteikusies no alkohola lietošanas un ļoti seko līdzi savam miega režīmam, jo uzskata – tieši kvalitatīvs miegs ir svarīgākais elements jaunības saglabāšanai.

View this post on Instagram

St.Tropez 2019 ☀️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 3, 2019 at 10:01am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!