Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 14. novembrī, ar vairāku populāru pašmāju skatuves mākslinieku piedalīšanos Jūrmalā durvis vēra pirmais Čili Pica restorāns Jūrmalā, un atklāšanas pasākumā netrūka dažādu atrakciju.

Burziņa laikā viesus priecēja šovā Okartes skatuve plašu atpazīstamību guvusī dziedātāja Sabīne Berezina, kā arī ekstravagantais multimākslinieks Kašers, bet kā īpašā viešņa bija uzaicināta dziedātāja Diāna Pīrāgs (attēlā pa labi).

Pīrāgs pasākumu apmeklēja kopā ar savu franču izcelsmes līgavaini Frenku Cesto un meitiņu, un pati dziedātāja arī ļāvās izaicinājumam pašai izmēģināt roku picu cepšanā.

Populāro personu ceptās picas uz mēnesi tiks iekļautas restorānā ēdienkartē, tāpēc atbildība bija vēl jo lielāka, bet, kā atzina uzcienātie viesi, gan Pīrāgs, gan Berezinas un Kašera pagatavotā maltīte bijusi gana laba.

Kā vēsta Čilli Pica pārstāvji, jaunais restorāns iekārtojies Jūrmalā, Viestura ielā 22 un aizņem 217 m2 lielu platību. Vienlaikus tas spēj uzņemt līdz pat 90 viesu, un restorāna izveidē ir ieguldīti vairāk nekā 100 000 latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!