Foto: DELFI
Ziemassvētki ir laiks, kad sociālajos tīklos īpaši lielos apmēros tiek publicētas bērnu bildes, jo tieši mazuļi ir tie, kas šos svētkus padara īpašus. Svētku laikā savu šovasar dzimušo dēliņu faniem atrādījusi arī dziedātāja Liene Greifāne (attēlā), kura sāka karjeru kā Candy.

Lienes un viņas vīra Igora dēliņš Kristofers pasaulē nāca šī gada 6. augustā. Mazulītis uz Ziemassvētkiem bija vien četrarpus mēnešus vecs, bet viņa māmiņa šo mēnešu laikā jau paspējusi padarīt lielas lietas.

Dziedātāja jau mēnesi pēc dzemdībām atgriezās uz skatuves, lai priecētu ar savu dziedājumu koncertzāles Rīga atklāšanā, bet gada nogalē jau iepriecināja fanus ar saviem akustiskajiem koncertiem.

Pēc godam noslēgtas akustisko koncertu sērijas Liene izbaudīja Ziemassvētkus ģimeniskā gaisotnē. Svētku laikā māksliniece pirmo reizi plašākam fanu lokam atrādīja četrus mēnešus veco Kristoferu.

Savos sociālo tīklu profilos Liene Ziemassvētkos publicējusi vairākas mīļas bildes, kurās mazais Kristofers priecājas par uzdāvināto lielo lāci, mīļi guļ tēta azotē un pirms miedziņa zīž piena pudelīti.

Svētkos dziedātāja palutinājusi fanus arī ar citām bildēm no mājīgām svinībām, kā arī publicējusi labākos kadrus no saviem gada nogales koncertiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!