Foto: Privātais arhīvs

Angļu mūziķis, rokgrupas "The Libertines" līderis Pīts Dohertijs kļuvis par precētu vīru – ģimeniskā ceremonijā kādā muižā Francijā viņš salaulājies ar mūziķi Katju de Vidas, vēsta "Mail Online".

42 gadus vecais Pīts Dohertijs ar draudzeni Katju ir kopā jau četrus gadus. Šonedēļ viņa sociālajos tīklos vēstīja par saderināšanos, un jau pēc pāris dienām tika svinētas kāzas. Pāris apprecējās tuvāko ģimenes locekļu un draugu vidū. Paši jaunlaulātie sociālajos tīklos vēl nav padalījušies ar fotogrāfijām no kāzām, taču īsajos "Instagram" video par skaisto notikumu vēstīja viņu tuvākie radi.

Skandalozu slavu guvušajam rokmūziķim šīs ir pirmās oficiāli noformētās attiecības. Pīta Dohertija privātā dzīve iepriekš bijusi krāšņa – sevišķi skaļas un presē apspriestas bija viņa attiecības ar supermodeli Keitu Mosu, kuru viņš satika 2005. gadā Mosas 31. dzimšanas dienas ballītē. Pāris pēc diviem gadiem saderinājās, taču kāzas tā arī nenotika – abi ar skandālu izšķīrās.

Tāpat Dohertijam bija romāni ar vēl vairākām modelēm, no kurām viena 2011. gadā dāvāja viņam meitu. Iepriekš, 2003. gadā, Dohertijam dēlu dāvāja britu komponiste Lisa Mūriša. Dohertija kontā ir arī attiecības ar nu jau mirušo dziedātāju Eimiju Vainhausu.

Pats mūziķis pagājušajā nedēļā britu medijiem pauda, ka nu jau divus gadus ir brīvs no heroīna atkarības. Uz skaidrības ceļa viņu uzvedusi Katja de Vidas, ar kuru viņš tiekas kopš 2016. gada, pēdējos trīs gadus dzīvojot visai klusu un mierīgu dzīvi Francijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!