Foto: EPA/Scanpix/LETA

Amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa un austrāliešu izcelsmes aktieris Liams Hemsvorts pirms aptuveni divām nedēļām nāca klajā ar paziņojumu, ka nolēmuši pārtraukt savu kopdzīvi. Savukārt jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka Hemsvorts šonedēļ arī iesniedzis oficiālu laulības šķiršanas prasību.

Hemsvorts kā iemeslu laulības izjukšanai norādījis "nesamierināmas domstarpības", atsaucoties uz tiesas dokumentiem, vēsta raidsabiedrības CNN.

Hemsvorts un Sairusa oficiāli apprecējās 2018. gada 23. decembrī.

Pirms aptuveni divām nedēļām pāris medijiem izplatīja paziņojumu, kurā bija teikts, ka abi šobrīd nolēmuši pašķirties, lai varētu sevi veltīt karjerām un katrs savai personīgajai izaugsmei.

Ap to pašu laiku atklātībā arī nonāca paparaci foto, kuros Sairusa skūpstījās ar sievieti. Slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi skandalozajai mūziķei piedēvēja romānu ar blogeri Keitlīnu Kārteri. Tiesa,tabloīdi vēstīja, ka Sairusa pagaidām negrasās oficiāli šķirties no vīra un cer, ka laulību izdosies saglābt.

Publikācijas ārzemju presē vēsta, ka Hemsvorts nolēmis oficiāli izšķirties, jo viņš vairs nav spējis samierināties ar sievas skandalozo uzvedību un vētraino uzdzīvi.

Jau vēstīts, ka pāris iepazinās pirms aptuveni 10 gadiem filmas "The Last Song" uzņemšanas laikā. Starp abiem uzplauka dienesta romāns, kurā gadu gaitā bijuši gan kāpumi, gan kritumi.

Sairusa un Hemsvorts saderinājās jau 2012. gadā, bet gadu vēlāk saderināšanās tika atsaukta un abi pašķīrās.

2015. gadā pāris atkal sagāja kopā un drīz vien paziņoja par atkārtotu saderināšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!