Foto: Mango

Otrdienas vakarā tirdzniecības centra Spice Home notikušo hiphopera Gutavo māsas Annas Buteles pirmās izstādes atklāšanu apmeklēja arī grupas Prāta Vētra taustiņinstrumentālists Māris Mihelsons, kurš pasākumā ieradās kopā ar savu ģimeni.

Mihelsona un viņa dzīvesbiedres Santas Bindemanes ģimenē aug divi bērni - četrus gadus vecā meitiņa Maija un dēls Andrejs, kurš pasaulē nāca aizvadītā gada jūlija izskaņā.

Līdz šim mūziķis savu jaunāko atvasi no preses acīm bija visnotaļ uzmanīgi slēpis - lai gan kopš dēlēna nākšanas pasaulē Mihelsons kopā ar mazuli apmeklējis dažādus pasākumus, līdz šim no fotogrāfiem viņš puisēnu bija centies pasargāt un nelabprāt ļāva viņu iemūžināt.

Otrdienas vakarā Buteles portatīvo sienu izstādes atklāšanā, kurā daudzi nozīmīgā notikuma viesi bija ieradušies ar bērniem, Mihelsons savu uzvedību bija mainījis un labprāt pozēja kopā ar savu nepilnu gadu veco dēliņu.

Aizvadītā gada vasarā Prāta vētras mūziķis bija publiski paudis apņēmību drīzumā oficiāli apstiprināt savu kopdzīvi ar Santu, taču līdz šim informācijas par abu kāzām līdz pašmāju medijiem nav nonākusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!