Foto: F64

Grupas Prāta vētra mūziķis Māris Mihelsons (attēlā kopā ar meitu) slepus no savas ģimenes, kolēģiem un talanta pielūdzējiem apņēmis par sievu mīļoto sievieti un divu bērnu māmiņu, stilisti un bērnu modes blogeri Santu Bindemani.

Mihelsons un Bindemane attiecības uzsāka pirms aptuveni astoņiem gadiem, un šajā laikā savienībā pasaulē nākusi meitiņa Maija, kura ir jau piecarpus gadus veca, un dēliņš Andrejs, kurš šovasar atzīmēja divu gadu jubileju.

Tieši deviņas dienas pirms jaunākā atvases dzimšanas dienas - 20. jūlijā - abi slepus no saviem draugiem, ģimenes locekļiem un plašākas sabiedrības mijuši gredzenus, bet pašmāju masu mediji par to uzzinājuši tikai tagad.

Kā vēsta izdevums Kas Jauns, oficiālā kāzu ceremonija notikusi Salacgrīvas Dzimtsarakstu nodaļā - šajā laikā pilsētā notika festivāls Positivus, un Santa un Māris šos abus notikumus bija nolēmuši apvienot.

"Vēlējāmies, lai šie ir svētki tikai mums diviem, un esam sajūsmā, ka mūsu kāzas bija tieši tādas," žurnālam atzinusi jaunā sieva, kura pēc kāzām vīra uzvārdu pievienojusi savam un tagad ir Santa Bindemane-Mihelsone.

Lai draugi un ģimenes locekļi nejustos aizvainoti par slepenībā notikušo ceremoniju, par kuru pat jaunā pāra mātes uzzinājušas tikai pēc tam, pāris apsver nākotnē laulību apliecināt baznīcā un sarīkot skaistus svētkus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!