Foto: Privātais arhīvs
Kuru katru brīdi drīzumā pasaulē nāks dziedātājas Lauras Railas un viņas vīra, uzņēmēja un burātāja Ņikitas Lakstīgalas pirmdzimtais dēliņš. Ielūkoties skaistajā grūtniecības laikā dziedātāja ļāvusi ielūkoties arī faniem, kuri iepriecināti ar vairākiem aizkustinošiem kadriem.

Topošā māmiņa visu grūtniecības laiku aktīvi "Instagram" dokumentējusi sava puncīša progresu un ikdienas gaitas. Grūtniecības laikā dziedātāja paspējusi arī ar izcilību absolvēt Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju un iegūt maģistra grādu.

Arī vairāki fani un atbalstītāji topošo māmiņu apbēruši ar komplimentiem kā no pārpilnības raga – dziedātāja grūtniecības laikā burtiski starojot.

"Pašlaik mana prioritāte noteikti būs dēliņš, taču no skatuves nekur nepazudīšu, sākumā gan retāk, bet uzstāšos," izdevumam "Vakara Ziņas" iepriekš atklājusi dziedātāja.

Jau vēstīts, ka Ņikita dziedātāju bildināja 2016. gada maijā, bet jau tā paša gada septembrī abi iestūrēja laulības ostā. Savukārt jau šī gada martā pāris apstiprinājis, ka ģimenē gaidāms pieaugums.

Māmiņdienas sajūtas iekš Jaunjelgavas 😍❤

A post shared by Laura Raila (@laurarailamusic) on May 13, 2018 at 5:48am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!