Foto: Reuters/Scanpix
Pagājušajā mēnesī mirusī amerikāņu popdziedātāja Vitnija Hjūstone (attēlā) testamentā nav neko novēlējusi savam bijušajam vīram - dziedātājam Bobijam Braunam, bet ir visu savu mantu novēlējusi viņu laulībā dzimušajai meitai Bobijai Kristīnai, liecina trešdien publiskots Hjūstones testamenta saturs.

Bobijai Kristīnai, kurai pašlaik ir 19 gadi, Hjūstone novēlējusi visu savu naudu, mēbeles, apģērbus, personīgās mantas, rotaslietas un automašīnas, liecina Inside Edition interneta lapā publiskotais testamenta saturs.

Kamēr Bobija Kristīna nav sasniegusi 21 gada vecumu, mantojumu pārvaldīs aizbildņi. Viņa saņems vairāk naudas, sasniedzot 25 gadu vecumu, bet pārējo - 30 gadu vecumā. Testamenta izpildītāja ir Hjūstones māte Sisija, bet aizbildņi - Hjūstones brālis Maikls un svaine Donna.

Hjūstone pirmoreiz sastādīja testamentu 1993. gadā un to laboja 2000. gadā, kad viņa vēl bija precējusies ar Braunu.  

Hjūstones pēdējā testamentā teikts, ka gadījumā, ja meita nomirtu agrāk par viņu, manta tiktu sadalīta bijušajam vīram, Sisijai un citiem radiniekiem.

Jau ziņots, ka Hjūstoni 11. februāra pēcpusdienā viņas numurā Beverlihilzas viesnīcā Beverly Hilton bez samaņas vannā zem ūdens atrada viņas miesassargs. 48 gadus vecā dziedātāja tika apbedīta Ņūdžersijas štatā privātā bēru ceremonijā, kurā piedalījās tikai draugi un radinieki.

Beverlihilzas policija rakstveida paziņojumā atzina, ka vēl nevar izteikt pieņēmumus par   Hjūstonas nāves cēloni. Tas var kļūt zināms astoņu nedēļu laikā pēc viņas nāves, jo amatpersonas vēl gaida toksikoloģijas pārbaužu rezultātus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!