Foto: Vida Press
Šī gada sākumā Krievijas medijus pāršalca šokējoša ziņa, ka populārajai skatuves māksliniecei Žannai Friskei diagnosticēts smadzeņu vēzis un sieviete cīnās par savu dzīvību.

Friskes smago veselības stāvokli apstiprināja viņas dzīvesbiedrs Dmitrijs Šepeļevs, kurš arī atklāja, ka dziedātāja atrodas kādā ārvalstu ārstniecības iestādē. Mediju rīcībā esošā informācija liecināja, ka Friske ārstējas Amerikā, un šonedēļ publicētie fotoattēli to apliecina.

Ārvalstu paparaci dziedātāju iemūžinājuši Losandželosā, kur viņa kopā ar savu kopēju bija devusies pastaigā - šie attēli satriekuši visus Friskes fanus, jo slimība un cīņa ar to agrāk žilbinošo daiļavu pārvērtuši līdz nepazīšanai.

Lai gan izskanējušas ziņas, ka dziedātāja drosmīgi cīnās ar slimību un pacietīgi pārcieš visas nepieciešamās procedūras, oficiāla informācija par viņa izredzēm pagaidām masu medijiem netiek sniegta.

Friske ir dzimusi 1974. gada 8. jūlijā Maskavā, un pērnā gada pavasarī viņa laida pasaulē dēliņu Platonu. Drīz pēc dzemdībām viņa publisko telpu pameta. Bija plānots, ka uz skatuves viņa atgriezīsies aizvadītajā vasarā Jaunā viļņa laikā Jūrmalā, bet šī uzstāšanās tā arī nenotika.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!