Foto: Mango
Pugačova aizliedz precēties savam 18 gadus vecajam mazdēlam, jo baidās kļūt par vecvecmāmiņu. Galu galā, vēl pavisam nesen viņa gatavojās precēties ar jauniņo Maksimu Galkinu un vecvecmāmiņas statuss nenāktu par labu viņas vēlmei saglabāt jaunību.

Savu iecerēto Kristīnes Orbakaites un Vladimira Presņakova dēl Ņikita pirmo reizi saticis, ka 2002. Gadā pārgājis no specializētās skolas "Prestiž" uz parastas vispārizglītojošas mācību iestādes 7.klasi. Ilgu laiku viņi vienkārši draudzējušies, lai gan Ņikita bieži nakšņojis savas draudzenes Jekaterinas vecāku mājās Piemaskavā. Mācoties 11.klasē abiem jauniešiem sācies nopietns romāns.

"Ņikita uzreiz pēc satikšanās iepazīstināja Jekaterinu ar savu vecmāmiņu," avīzei "Žizņ" stāsta Ņikitas draugs Koļa Jefremovs."Allai Borisovnai viņa ļoti iepatikās. Pie tam Katjai viņa uzticējās vairāk, nekā Ņikitam. Kad abi devās uz kādu ballīti, Pugačovu parasti pierunāja Katja - Ņikita viņai vienkārši iedeva mobilo telefonu."

Tomēr reiz pārītis sevi sakompromitēja. Ņikita pierunāja vecmāmiņu ļaut viņam izlaiduma ballīti rīkot viņas ārpilsētas mājā. Uz ballīti ieradās apmēram četrdesmit izklaidēties kāri jaunieši. Ņikita un pareizā Katja no viņiem neatpalika un izklaidējās uz pilnu klapi, kad pēkšņi ieradās vecmāmuļa Alla.  

Pugačova zaudējusi apvaldu un sākusi kliegt uz pusaudžiem, vārdus īpaši neizvēloties. Katja aizbēga, bet Ņikita saņēma visas ģimenes nosodījumu. Gan māte, gan vecmāmiņa paziņoja, ka jaunā meitene nav piemērota Ņikitam.

Toreiz Ņikita radus paklausīja, pēc tam devās uz Ņujorku, lai iestātos kinoakadēmijā. Katju vecāki aizsūtīja mācīties uz Angliju, bet drīz jaunieši sāka sazināties ar elektroniskā pasta starpniecību.

Šajā pavasarī jaunie mīlnieki atgriezās dzimtenē, satikās un vairs nešķīrās. Katjas draudzenes pamanīja, ka Katjas uzvedība mainās, piemēram, viņa pārtraukusi lietot alkoholu. Draudzenēm radušās aizdomas par Katjas grūtniecību.

Šīs ziņas ne Ņikita, ne Katja nav apstiprinājuši, bet savu ģimeni par laulībām Ņikita ir brīdinājis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!