Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas estrādes leģenda Alla Pugačova (attēlā) pēdējo mēnešu laikā piedzīvojusi brīnumainas pārvērtības – cienījamā kundze zaudējusi krietni daudz lieko kilogramu un sākusi ģērbtie īpaši moderni.

Apmeklējot Krievijas mūzikas kanāla Muz-TV balvu pasniegšanas ceremoniju, Pugačova pārsteidza ne vienu vien savu uzticamo fanu - sieviete bija tērpusies krekliņā un legingos, neatstājot šaubas, ka viņa tiešām kļuvusi daudz slaidāka.

Savu formas noslēpumu slavenā dziedātāja pagaidām vēl nav atklājusi, bet viņas pielūdzēji ir pārliecināti, ka uz 64 gadus vecās dāmas izskatu labvēlīgi ietekmējis viņas laulātais draugs Maksims Galkins, kā arī, protams, plastikas ķirurgi.

Ilgus gadus Allas Borisovnas iecienītākais apģērbs bija balahoni jeb vienkārši maisveidīgas kleitas, tomēr tagad viņa savu stilu ir mainījusi un izvēlas krietni viens mūsdienīgākus un jauneklīgākus tērpus, kurus, iespējams, šovasar varēs novērtēt arī konkursa Jaunais vilnis viesi, jo Pugačova slēgusi savu Krimas festivālu un apsver iespēju atgriezties Jūrmalā notiekošajā konkursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!