Foto: Instagram.com/igor_nikolaev_music/

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova nekad nav varējusi sūdzēties par mediju uzmanību, bet pēdējos mēnešos pastiprināta ievērība tiek pievērsta viņas žilbinošajām vizuālajām pārvērtībām un jauneklīgajam izskatam.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Dzintaru koncertzālē notika pazīstamā krievu dziedātāja, komponista un dzejnieka Igora Nikolajeva koncerts. To ar savu klātbūtni pagodinājusi arī Pugačova.

Nikolajevs savā "Instagram" foto blogā publicējis momentuzņēmumu, kurā viņš iemūžināts kopā ar Allu un maestro Raimondu Paulu (visi attēlā). Pugačovai atkal izdevies visus pārsteigt – komentāru sadaļā komplimenti veltīti viņas svaigajam izskatam un modīgajam stilam.

Alla bija tērpusies pieguļošās džinsa auduma biksēs un tāda paša materiāla kreklā. Savukārt seju estrādes dīva bija nedaudz uzfrišinājusi ar grimu. Fanu novērtējums ir viennozīmīgs – 67 gadus vecā Pugačova izskatās krietni jaunāka par saviem gadiem.

Atgādinām, ka Pugačova šovasar dzīvo Jūrmalā. Viņa kopā ar ģimeni, vīru Maksimu Galkinu un abu kopīgajiem dvīņiem Gariju un Ļizu, apmetusies smalkajā "Villā Marta".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!