Foto: Kadrs no video
Par vienu no šī gada apspriestākajiem notikumiem Krievijas šovbiznesa dzīvē kļuva estrādes dīvas Allas Pugačovas un humorista Maksima Galkina kļūšana par vecākiem dvīņiem Garijam un Ļizai, un beidzot visa pasaule ir ieraudzījusi abus dvīnīšus.

18. decembrī surogātmātes pasaulē laistie Pugačovas un Galkina bērni atzīmēs trīs mēnešu jubileju, un par godu šim datumam Krievijas zvaigžņu pāris nolēmis beidzot iepazīstināt visus interesentus ar savām atvasēm.

Sestdien, 14. decembrī, ar telekompānijas НТВ raidījuma Новые русские сенсации starpniecību būs iespējams paviesoties Allas un Maksima dzīvesvietā un kļūt par lieciniekiem tam, kā laimīgie vecāki rūpējas par mazulīšiem.

Lai gan nesen viens no dvīņiem nejauši tika jau parādīts plašākai sabiedrībai, šī būs pirmā reize, kad būs iespēja vaigā skatīt abus zīdaiņus, kā arī vērot aizkustinošas ainas no bērnu barošanas, kurā iesaistās abi vecāki.

Jau vēstīts, ka 2011. gadā ap Ziemassvētku laiku Pugačova un Galkins bija sarūpējuši citu pārsteigumu, par kuru trīt mēles - 24. decembra vakarā viņi tuvāko draugu lokā dzēra kāzas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!