Foto: RIA Novosti/Scanpix/Sothebysrealty.com

Tuvojoties jūlija sākumā Jūrmalā paredzētajam Laimas Vaikules festivālam, uzvirmojušas runas, ka savam vīram Maksimam Galkinam kūrortpilsētā nolēmusi pievienoties arī Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova ar abu kopīgajiem dvīnīšiem.

Šonedēļ Krievijas tabloīdi steidz vēstīt, ka Pugačova ar ģimeni jau noskatījusi, kur apmesties, uzturoties Latvijā – viņa izvēlējusies "Villu Marta" Jūrmalā.

To izdevumam "StarHit" apstiprinājis nekustamo īpašumu mākleris Mihails Romanauskis, uzsverot, ka šis ir viens no dārgākajiem īpašumiem Jūrmalā.

Kā zināms, "Villa Marta" ir bijušā "Parex" bankas līdzīpašnieka Krasovickas ģimenes īpašums. Šī gada sākumā tā nonāca pārdošanā, bet vismaz pagaidām 15 miljonus eiro vērtais nams jaunu īpašnieku nav atradis.

Gandrīz 2500 kvadrātmetru lielajā savrupnamā ir sešas guļamistabas, un, kā norādījuši Krievijas mediji, īpaši kārdinošs Pugačovai šķitis mājas plānojums, kas ļauj patverties no svešām acīm – daļā tās fasādes nav logu, bet apgaismojumu nodrošina stiklotais jumts.

Eksluzīvajā īpašumā ir viss, ko sirds var kārot – tenisa halle, privātais kinoteātris, pirts, bibliotēka, ziemas dārzs, SPA zona, viesu nams un citas ekstras. Sludinājumā nekustamo īpašumu kompānijas "Baltic Sotheby's International Realty" mājas lapā vēstīts, ka iekšējā apdarē izmantoti tikai dabiski, augstas kvalitātes materiāli, piemēram, ķirškoks, zilais Brazīlijas granīts un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!