Foto: F64
Krievijas pareizticīgo baznīca apspriež iespējamību, ka krievu estrādes primadonna Alla Pugačova varētu otrreiz laulāties dievnamā.

Taču tai pat laikā Krievijas tabloīdi pārliecināti, ka dziedātāju nemulsina Pareizticīgās baznīcas dusmas, jo Alla Borisovna jau gadu kā saderinājusies ar komiķi un dziedātāju Maksimu Galkinu. Tāpēc eksperti turpina maldīties savos minējumos. Tabloīdi lēš, ka Pugačovai, lai viņa varētu otrreiz laulāties, kā minimums vajadzētu nožēlot grēkus un kļūt jaunākai vismaz par 20 gadiem.

Šajā nedēļā Pugačovas privātā dzīve kārtējo reizi aprakstīta visos krievu tabloīdos.  Bulvārprese raksta, ka Alla Borisovna un viņas ilggadējais draugs Galkins saderinājušies. Turklāt tas noticis 2007. gadā tai paša baznīcā, kurā savulaik Pugačova jāvārdu teikusi dziedātājam Filipam Kirkorovam. Slepenā saderināšanās notikusi Troickas katedrāles Krievijas garīgajā misijā Jeruzalemē. Runā, ka estrādes dīva bijusi katedrālē un sarunājusies ar mācītāju par iespējamajām laulībām ar Galkinu.

Reaģējot uz tabloīdos izskanējušo informāciju, Krievijas Pareizticīgās baznīcas pārstāvji pauduši savu viedokli, norādot, ka Pugačovai vairāk vajadzētu domāt par grēksūdzi nevis par aizraušanos ar puišeli.

Mācītāji arī spriež, ka Pugačovas gadījumā otrreizēja laulāšanās dievnamā nav iespējama, jo pārim ir pārāk liela vecuma starpība. Estrādes dīva ir par 27 gadiem vecāka par savu izredzēto, turklāt Pugačovas reproduktīvais vecums viņai neļauj laist pasaulē bērnu, kas pēc baznīcas kanoniem ir laulības uzdevums. Pareizticīgo baznīca domā, ka šāds solis ir kārtējais Pugačovas un Galkina reklāmas gājiens, kurā šovbiznesa zvaigznes nu arī iesaistījušas baznīcu.

Pareizticīgo baznīca savā mājas lapā publiskojusi paziņojumu, ka Pugačova un Galkins nav 2007. gadā saderinājušies Troickas katedrāles Krievijas garīgajā misijā Jeruzalemē.

Tiesa, šajā dievnamā Pugačova ir laulājusies pirms 14 gadiem, tikai ne ar Galkinu, bet Kirkorovu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!