Foto: DELFI
Piektdienas, 25. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē risinājās Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovas radošais vakars, kurā tika atzīmēta viņas 65 gadu jubileja un 40 gadus ilgā darbība uz skatuves.

Godinot skatuves mākslinieci šajā vakarā uzstājās virkne populārāko Krievijas šovbiznesa zvaigžņu un, protams, arī Pugačovas ģimenes locekļi - meita Kristīna Orbakaite un viņas vecākais dēls Ņikita Presņakovs.

23 gadus vecais puisis šogad piedalījās televīzijas šovā Точь-в-точь, kas veidots kā šova Your Face Sounds Familiar Krievijas versija. Tajā Ņikitam veicās gluži labi - viņš šova noslēgumā ieņēma pirmo vietu, kur u gan dalīja ar Irīnu Dubcovu.

Jūrmalā primadonnas mazdēls bija ieradies kopā ar savu grupu Multiverse, kas arī dibināta šajā gadā, un šī bija pirma reize, kad Jaunā viļņa viesiem bija iespēja novērtēt Orbakaites atvases muzikālo talantu.

Starp citu, šobrīd Ņikita ir brīvs puisis - četrus gadus viņš satikās ar Aīdu no Kazahstānas un jau gatavojās kāzām, bet pirms mēneša puisis sociālajos tīklos pavēstīja, ka pavasarī abu attiecības pajukušas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!