Foto: AP/Scanpix

35 gadus vecā kolumbiešu dziedātāja Šakira drīzumā kļūs par sava pirmdzimtā bērna māmiņu, tāpēc saskaņā ar visai senu tradīciju viņa nolēmusi fotogrāfijas ar kailo grūtnieces vēderu padarīt publiskas.

Dziedātāja pozējusi kopā ar gaidāmā bērna tēvu - spāņu futbolistu Gerardu Pikē, kurš spēlē klubā Barcelona un ir par viņu desmit gadus jaunāks.

Slavenā pāra dēls vēl nav nācis pasaulē, lai gan aizvadītā gada nogalē Pikē savā tvitera kontā ierakstīja: "Mūsu dēls ir piedzimis! Mēs esam ļoti laimīgi! Paldies visiem par novēlējumiem!".

Tā kā daudzi mediji no šī tvīta uzrakstīja ziņu, ka Šakira kļuvusi par māmiņu, bet vēlāk izrādījās, ka tas ir joks, preses pārstāvji bija dikti apvainojušies un nosauca to par gada stulbāko joku.

Šo tradīciju ar grūtnieces vēderiņu fotografēties žurnālu vākiem 1991. gadā aizsāka amerikāņu aktrise Demija Mūra, kuru žurnālam Vanity Fair nobildēja slavenā fotogrāfe Annija Leibovica.

Mūra tobrīd gaidīja savu meitiņu Skautu un bija septītajā grūtniecības mēnesī, bet šī pretrunīgi vērtētā uzdrīkstēšanās aizsāka savdabīgu modi - kopš tā laika uz žurnālu vākiem pozējušas daudzas modeles un šovbiznesa zvaigznes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!