Foto: DELFI

Populārais mūziķis un policists Nikolajs Puzikovs, kurš pirms gada atklāja, ka ticot īstai mīlestībai un vēloties iepazīties ar jauku meiteni, izgājis sabiedrībā kopā ar simpātisku tumšmati (abi attēlā).

Dziedošais policists allaž bijis meiteņu uzmanības centrā un nereti uz pasākumiem ieradies dāmu sabiedrībā. Tiesa, vienmēr viņa pavadones izrādījušās vien labas draudzenes, un nopietnu attiecību simpātiskajam puisim nav bijis. Uz nesen notikušo Jenny May albuma prezentāciju dziedošais policists bija ieradies simpātiskas brunetes sabiedrībā.

Pāris jautri pavadīja vakaru, baudot dzērienus un priecājoties par Jenny May sniegumu. Šoreiz sarunā ar DELFI Izklaide mūziķis ir noslēpumains un nesteidz apgalvot, ka skaistā jaunā dāma ir vienkārša draudzene. Konkrētāk par to, kas ir viņa simpātiskā pavadone un kāda veida attiecības viņus saista, Puzikovs nevēlas stāstīt - laiks rādīšot.

Attiecībā uz profesionālo dzīvi mūziķis ir krietni runīgāks. ''Nesen izdevu videoklipu ar Simonu Kubasovu, un esmu ļoti priecīgs par to, ka dziesmai ir tik labi panākumi. Uz Ziemassvētkiem plānoju izdot interesantu savu dziesmu apkopojumu.

Tas nebūs albums, bet cita veida apkopojums - lai cilvēkiem vieglāk orientēties manā mūzikā. Paralēli turpinu strādāt policijā un rūpējos par sabiedrisko kārtību,'' stāsta Puzikovs.

Dziedošais policists no meiteņu mīluļa jau izaudzis par kārtīgu skatuves cilvēku, kura panākumi vairs nav atkarīgi no tā, vai meitenes viņu iekāros, vai ne. Tāpēc Puzikovs smejas, ka var atļauties veidot attiecības, un viņa klausītāju loks no tā nesamazināsies - lai gan fani sociālajos tīklos joprojām viņam rakstot vēstules, iepazīties kāras meitenes viņu nelenc.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!