Foto: DELFI

Kaislības ap radio stacijas BOOM FM raidījumu Suņu būda, kura vadīšana uzticēta Latvijas Nacionālā teātra aktierim Artusam Kaimiņam, šķiet, nerimsies nekad, un tagad tajās nolēmis iesaistīties arī dziedošais policists Nikolajs Puzikovs (attēlā vidū).

Kā jau tas pienākas XXI gadsimtā, problēmas un citas likstas lielākoties tiek risinātas virtuālajā vidē, un arī Puzikovs nolēmis Kaimiņu uzrunāt globālajā tīmeklī, mikroblogu vietnē Twitter, nevis aci pret aci reālajā dzīvē.

Vēl nesen īstu vētru publiskajā telpā raisīja repera Gacho un Kaimiņa vārdu apmaiņa, kuras ietvaros mūziķis aktieri izaicināja uz divkauju, bet Artuss par to pieprasīja 67 tūkstošus latu - tūkstoti par katru kilogramu, kas sastāda dziedātāja ķermeņa masu.

Sekojot šim piemēram, arī dziedošais policists nolēmis izvirzīt prasību. Viņš tviterī uzrunājis radio BOOM FM pārstāvjus un Kaimiņu, pavēstot, ka labprāt sniegs interviju un apciemos Suņu būdu, ja vien par to saņems viedtālruni iPhone 5S Gold.

Uz šo paziņojumu aši reaģējis Kaimiņš, kurš dziedātājam nepalika atbildi parādā, pavēstot, ka "maziem bērniem tādu telefonu nedrīkst dot - atņems", kas radījis veselu sajūsmas vilni pašmāju interneta vidē.

Abu šovbiznesa dižgaru izteikumi ieguvuši ievērojamu retvītu skaitu un likuši saausīties pat dziedātājam Rihardam Milleram jeb Rikardionam, kurš uzrunājis visu nāciju. "Tauta, teātris par brīvu," pavēstījis šlāgermūzikas censonis.

Jau ziņots, ka Puzikovs augusta beigās saņēma uzaicinājumu piedalīties Kaimiņa vadītajā rīta šovā, taču toreiz dziedātājs, pēc Artusa vārdiem, "nomīza", tādēļ aktieris pamatīgi par mūziķi Suņu būdā izņirgājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!