Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve 2 šonedēļ viesojas pazīstami mūziķi, ar kuriem jaunie talanti piektdien koncertēs duetos. Savukārt dziedošā policista Nikolaja Puzikova (attēlā), kurš dziedās kopā ar Sandiju, ierašanās šovā īpašu pārsteigumu sagādāja Antrai Stafeckai, kura, kā izrādās, vairākus gadus bijusi Nikolaja mīļotā meitene.

"Jā, viņa bija mana draudzene," tiešraidē vaļsirdīgi atklāja Puzikovs. Antra par mūziķa atklātību nebija īpaši sajūsmināta un atteicās stāties blakus Puzikovam, lai kopā padiskutētu par seno romāniņu, jo par to neesot daudz stāstījusi pat sava bērniņa tēvam.

Viņa nevēlējās, lai Nikolajs, ko stāstītu par abu bijušajām attiecībām, atklājot gan, ka abi "čubinājušies" visai daudz - romāns ildzis divus gadus, taču policists izrādījās krietni vien runātīgāks un labprāt pakavējās atmiņās.

Antras un Nikolaja mīlasstāsts sācies, kad Nikolajs mācījies vidusskolā, bet Antra bijusi vien pamatskolniece. Policists ir divus gadus vecāks par jauno mammu - viņam toreiz bijuši jau 17 gadi, kamēr Antrai vien 15.

Abi iepazinušies skeitparkā, jo Puzikovs bijis skeiteris. Viss sācies kā romantiskā filmā - Antra palūgusi puisim atļauju pabraukāt ar viņa dēli. Divu gadu draudzības laikā abi viens otram daudz ko snieguši.

"Nikolaja laikā es ļoti izglītojos - viņš bija liels vēsturnieks, veda mani uz Rīgas muzejiem. Mani pirms tam tas neinteresēja, tas bija riktīgi interesants laiks," ar prieku attiecības atceras Antra.

"Pateicoties Antrai, es sāku dziedāt," stāsta Nikolajs, kuru tieši Antra pierunājusi piedalīties kādā konkursā mūziķiem.

Uz jautājumu, kāpēc abi izšķīrušies, Antra atbild skaidrojot, ka abi vienkārši izauguši. Šova "balstiņa" Haris gan mēģināja noskaidrot, vai vainīgs nav bijis kāds sānsolis, bet, izdzirdot šādus jautājumus, ikdienā drosmīgais policists pamatīgi piesarka, bet Antra atteicās atbildēt.

Tomēr šķiršanās bijusi bez naida, abi pat tagad vēl šad tad satiekas un palikuši labos draugos. "Man tagad ir ģimene, viss ir ļoti skaisti. Tā bija bērnība," attiecības ar Puzikovu atceras Antra, smejoties, ka Puzikovs gan kā tāds stārķis plivinās pa gaisu, nesot paciņas blondīnēm.

Puzikovs drosmīgi atklāja, ka uzskata, ka starp abiem ar Antru valdījusi mīlestība, taču Antra uz jautājumu par mīlestību atbildēt atteicās, tāpat viņa nevēlējās pareklamēt citām meitenēm to, kāds dziedošais policists ir kā mīlnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!