Foto: Mango
Pēc "Jaunā viļņa" koncertiem Maestro Raimonds Pauls devās uz Alūksni, lai ievērtētu pašmāju muzikālo projektu, brīvdabas komēdiju "Vienas vasaras ministrs".

Muzikālās pārpratumu komēdijas mūzikas autors ir pats maestro. Lai arī Pauls bija pamatīgi noslogots konkursā "Jaunais vilnis", viņš atrada iespēju, lai klātienē pavērotu kā notiek mēģinājumi pašmāju "Muzikālā teātra 7" veidotajai izrādei "Vienas vasaras ministrs".

Izrāde jau apceļojusi vairākas Latvijas brīvdabas skatuves un guvusi atsaucību skatītāju vidū, bet nenoliedzami vislielāko sajūsmu un ovācijas izpelnījās maestro parādīšanās uz skatuves pēc izrādes Alūksnē. Ja cilvēki visu izrādi bija vērojuši sēžot, tad, Paulam iznākot uz skatuves, cilvēki masveidā sāka celties kājās.

"Vienas vasaras ministra" izrādē piedalās režisors Voldemārs Šoriņš, scenogrāfs Jānis Jansons, kostīmu māksliniece Elita Patmalniece un horeogrāfs Alberts Kivlenieks. Jautros, pārpratumiem pilnos un skanīgos notikumus uz skatuves izdzīvos aktieri Artis Robežnieks, Juris Kalniņš, Jolanda Suvorova, Akvelīna Līvmane, Ģirts Jakovļevs, Juris Hiršs, Jānis Skanis, Marija Bērziņa, Ieva Ertmane, Voldemārs Šoriņš, Madars Zvagulis un Alberta Kivlenieka deju grupa.

Muzikālo brīvdabas izrādi šovasar vēl var paguvāt noskatīties: Tukumā (09.08.), Bauskā (15.08.), Saldū (16.08.), Valmierā (22.08.) un Kuldīgā (23.08.).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!